Главная » 2010 » Май » 4 » Ласс лишайся!!!!!!!!
20:57
Ласс лишайся!!!!!!!!

   Чутки про те, що «Реал» підшукує центрального півзахисника, і про те, що Лассана Діарра може перебратися на Туманний Альбіон, з'явилися в пресі практично одночасно. І це неспроста. Очевидно, що крім традиційних помилок, які робить Перес під час свого «другого пришестя», ми побачимо ще одну помилку, так званий «Синдром Макелеле». 


Колосальні витрати на покупку мега-зірок, ігнорування Кантер та думки тренера - все це сумно, але аж ніяк не критично. Набагато важливіше те, що не дозволяє «Реалу» протягом довгих шість років подолати «прокляття» 1 / 8 Ліги чемпіонів. Містикою тут і не пахне - невдач команди в Лізі чемпіонів є звичайне, дуже далеке від езотерики, пояснення. 

Все почалося дуже давно, в першу епоху «галактікос» нульових років. Був тоді у складі тієї великої команди простий, працьовитий і чесний хлопець, який бігав і боровся більше всіх, але при цьому заробітну плату отримував трохи чи не найменше. І ось, після тріумфального сезону, коли «Реал» обіграв «Байєр» у фіналі Ліги чемпіонів, цей простий працьовитий і чесний хлопець замислився. 

Одягнувши на себе медаль переможця Ліги чемпіонів, і оцінивши свій внесок у цю перемогу, цей простий, працьовитий і чесний хлопець сказав, що більше не хоче бігати більше всіх, а отримувати менше всіх грошей. На що здоровий економіст дон Флорентіно порадив йому знайти іншу команду. А Макелеле взяв, і знайшов. Окреме питання, чого він там домігся, але головне - що стало з «Реалом». 

А стало все гірше нікуди. «Реал» після відходу Макелеле повільно, але вірно поплив. Гравці приходили-йшли, але до цих не знаходилося гравця, який би так випалював центр поля, як робив це Макелеле. Кого тільки не награвали на цій позиції - все даремно. Розрив між обороною і атакою з кожним матчем ставав все більше. Всі без винятку звинувачують оборону, мовляв команда багато пропускає. Але що залишається робити захисникам, якщо номінальні опорника НЕ добігає в оборону і не гальмують починаються атаки противника? Правильно, друже Гораціо, залишається тільки пропускати. 

Гаго, куплений разом з Ігуаїн, що називається «на виріст», виданих авансів явно не виправдав, і грає від випадку до випадку. Хабі Алонсо відіграв сезон на досить високому рівні, але найважливіші гри показали - пару йому повинен скласти не менш кваліфікований «пітбуль». І ось, коли здавалося, що такий гравець в особі Лассана Діарра нарешті знайдено, «Реал» знову починає турбувати «Синдром Макелеле». Спочатку травми, тепер - конфлікт, причому незрозуміло з ким - з Пеллегріні або ще з кимось. Що з'явилися в пресі чутки про інтерес до персони Діарра сера Алекса тільки розпалюють пристрасті навколо цього питання. 

Зрозуміло, що якщо Лассана отримає вигідну пропозицію від топ-клубу, утримати його буде дуже складно. Відлякати потенційних покупців може тільки висока трансферна ціна, яка, цілком очевидно, зросте в рази після чемпіонату світу, куди Лассана їде одним з основних гравців. Але навіть якщо Лассана залишиться, конфлікт потрібно вирішувати, причому в терміновому порядку, адже на сьогоднішній день опорником подібного класу в світі не так багато, і за наявних потрібно буде заплатити колосальні гроші. Але питання, знову-таки, не в цьому. Питання в тому, чи усвідомлює дон Флорентіно існування «Синдрому Макелеле» і його вплив на результати команди. Якщо усвідомлює - честь йому і хвала. Якщо ж ні - бар'єр 1 / 8 Ліги чемпіонів можна буде вважати непереборної висотою ще як мінімум рік. Але в будь-якому випадку, до відкриття трансферного вікна залишилося ще багато часу. Поживемо - побачимо ...
Просмотров: 415 | Добавил: MaKs4ReaL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31