Главная » 2010 » Май » 05

Схоже, чутки про те, що Моуріньо очолить "Реал Мадрид" не безпідставні. Вчора сам португалець підлив масла у вогонь, сказавши, що не упевнений, що залишиться в "Інтері".

"Я не можу бути упевненим на все 100% в тому, що залишуся в "Інтері". У футболі неможливо бути в чомусь упевненим."

Нагадаємо, що кілька місяців тому, Моуріньо сказав, що "якщо і покину "Інтер", то лише ради Чемпіонату Іспанії. Моя мета - завоювати титули в трьох кращих чемпіонатах світу - Англії, Італії і Іспанії."

Як повідомляє іспанське видання "AS", португальцеві наскучило життя в Італії і він збирається покинути "Інтер" після закінчення сезону.

У свою чергу, мадридський "Реал" не проти змінити нинішнього тренера Мануеля Пеллегріні. Керівництво вважає, що Моуріньо - ідеальний тренер для клубу. Всім відомо, що Моуріньо не щасливий в Італії, про що він сам не раз говорив.

"Все просто - мій контракт з "Інтером" діє до 2012 року, але в нім є пункт, за допомогою якого я можу покинутий клуб коли захочу. Але розірвання контракту обійдеться в 8 млн євро."

Варто відзначити, що минулого літа вже велися переговори з Жозе Моуріньо, проте підписати португальця так і не удалося, що відкрило дорогу для Мануеля Пеллегріні.

Просмотров: 322 | Добавил: фішер | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

 

Все менше днів залишається до кінця чемпіонату, і фани хочуть бути якнайблище до команди ,щоб підтримати футболістів. Мадридський Реал дуже дякує всім фанам які прийшли підтримати "бланкос". Раулю Альбіолю і Альваро Арбелоа доручили бути разом з фанами.Гравці фотографувались з фанами,давали автографи,розмовляли. Все це дійство проходило більш ніж 2 години на базі Мадридського Реалу в Сьюдад-Реал-Мадрід.На зустрічі також було близько 200 сосьос "бланкос"

Просмотров: 413 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

"Ми не відчуваємо тиску або неспокою", - заявив Мансана на прес-конференції. 


"Мадридською" Реалу "ми будемо дивитися прямо в обличчя. Особисто для мене в цьому матчі фаворитом є" Мальорка ", тому що я вірю в цю команду, і вірю в перемогу, проте, нас чекає складний матч". 

Також як і "Реал Мадрид" женеться за "Барселоною", також і "Мальорка" женеться за четвертим місцем у чемпіонаті, що дає право брати участь у розіграші Ліги Чемпіонів сезону 2010/2011. 

"Я мрію про перемогу, але я усвідомлюю, що наближається, гра буде неймовірно складна. Ми будемо грати на максимумі своїх можливостей, і ми маємо намір добре виступити і в захисті і в атаці." Вершковим "не вдасться нас здивувати швидкими переходами з оборони в напад ".

Просмотров: 458 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (1)

null

Головна спортивна газета Аргентини Ole гримнула сенсацією. 


За інформацією Ole, Реал Мадрид домовився з Бенфікою за перехід талановитого аргентинця Анхеля Ді Марії. У свої 22 роки Ді Марія встиг стати одним з лідерів португальського гранда, в нинішньому сезоні на його рахунку 11 гольових передач - найвищий показник у команді. 

На гравця також претендували англійські товстосуми Челсі і Ман.Сіті, але кишеня Реала виявилася ширше . Королівський клуб заплатить за аргентинця 34,5 мільйона євро, що автоматично зробить трансфер найдорожчим в Португалії. 

Бенфіка дала добро на перехід як тільки домовилася про покупку іншого аргентинця - Ніколаса Гайтана, про що ми повідомляли вчора. 

Анхель Ді Марія напевно буде членом збірної Аргентини на Чемпіонаті світу в ПАР, на його рахунку вже сім поєдинків у футболці альбі-селестес (один гол). 

Бенфіка ж зніме непоганий куш, адже в 2007 році Орли купували Ді Марію у Росаріо Сентраль за вісім мільйонів євро. Португальські клуби в черговий раз демонструють всій Європі, як потрібно робити гроші на футболі.

Просмотров: 425 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31