Главная » 2010 » Май » 04

  Гравець молодіжної збірної Іспанії Дані Пареха стане другим підписанням мадридського "Реала" після Серхіо Каналеса і буде виступати в наступному сезоні в білосніжній футболці інформує Marca.

Дані Парехо є вихованцем "Реала",минулого літа із-за великої конкуренції у складі "вершкових" він був проданий в "Хетафе" але молодий полузашитник своєю відмінною грою привернув увагу свого колишнього клубу.

Нагадаємо що в цьому сезоніні в рамках Чемпіонату Іспанії Парехо вдалося забити гол у ворота свого рідного клубу.

Просмотров: 386 | Добавил: фішер | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

   Чутки про те, що «Реал» підшукує центрального півзахисника, і про те, що Лассана Діарра може перебратися на Туманний Альбіон, з'явилися в пресі практично одночасно. І це неспроста. Очевидно, що крім традиційних помилок, які робить Перес під час свого «другого пришестя», ми побачимо ще одну помилку, так званий «Синдром Макелеле». 


Колосальні витрати на покупку мега-зірок, ігнорування Кантер та думки тренера - все це сумно, але аж ніяк не критично. Набагато важливіше те, що не дозволяє «Реалу» протягом довгих шість років подолати «прокляття» 1 / 8 Ліги чемпіонів. Містикою тут і не пахне - невдач команди в Лізі чемпіонів є звичайне, дуже далеке від езотерики, пояснення. 

Все почалося дуже давно, в першу епоху «галактікос» нульових років. Був тоді у складі тієї великої команди простий, працьовитий і чесний хлопець, який бігав і боровся більше всіх, але при цьому заробітну плату отримував трохи чи не найменше. І ось, після тріумфального сезону, коли «Реал» обіграв «Байєр» у фіналі Ліги чемпіонів, цей простий працьовитий і чесний хлопець замислився. 

Одягнувши на себе медаль переможця Ліги чемпіонів, і оцінивши свій внесок у цю перемогу, цей простий, працьовитий і чесний хлопець сказав, що більше не хоче бігати більше всіх, а отримувати менше всіх грошей. На що здоровий економіст дон Флорентіно порадив йому знайти іншу команду. А Макелеле взяв, і знайшов. Окреме питання, чого він там домігся, але головне - що стало з «Реалом». 

А стало все гірше нікуди. «Реал» після відходу Макелеле повільно, але вірно поплив. Гравці приходили-йшли, але до цих не знаходилося гравця, який би так випалював центр поля, як робив це Макелеле. Кого тільки не награвали на цій позиції - все даремно. Розрив між обороною і атакою з кожним матчем ставав все більше. Всі без винятку звинувачують оборону, мовляв команда багато пропускає. Але що залишається робити захисникам, якщо номінальні опорника НЕ добігає в оборону і не гальмують починаються атаки противника? Правильно, друже Гораціо, залишається тільки пропускати. 

Гаго, куплений разом з Ігуаїн, що називається «на виріст», виданих авансів явно не виправдав, і грає від випадку до випадку. Хабі Алонсо відіграв сезон на досить високому рівні, але найважливіші гри показали - пару йому повинен скласти не менш кваліфікований «пітбуль». І ось, коли здавалося, що такий гравець в особі Лассана Діарра нарешті знайдено, «Реал» знову починає турбувати «Синдром Макелеле». Спочатку травми, тепер - конфлікт, причому незрозуміло з ким - з Пеллегріні або ще з кимось. Що з'явилися в пресі чутки про інтерес до персони Діарра сера Алекса тільки розпалюють пристрасті навколо цього питання. 

Зрозуміло, що якщо Лассана отримає вигідну пропозицію від топ-клубу, утримати його буде дуже складно. Відлякати потенційних покупців може тільки висока трансферна ціна, яка, цілком очевидно, зросте в рази після чемпіонату світу, куди Лассана їде одним з основних гравців. Але навіть якщо Лассана залишиться, конфлікт потрібно вирішувати, причому в терміновому порядку, адже на сьогоднішній день опорником подібного класу в світі не так багато, і за наявних потрібно буде заплатити колосальні гроші. Але питання, знову-таки, не в цьому. Питання в тому, чи усвідомлює дон Флорентіно існування «Синдрому Макелеле» і його вплив на результати команди. Якщо усвідомлює - честь йому і хвала. Якщо ж ні - бар'єр 1 / 8 Ліги чемпіонів можна буде вважати непереборної висотою ще як мінімум рік. Але в будь-якому випадку, до відкриття трансферного вікна залишилося ще багато часу. Поживемо - побачимо ...
Просмотров: 414 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)


   Головний тренер мадридського Реала Мануель Пеллегріні залишився задоволений перемогою своєї команди над Осасуной (3:2). "Я дуже радий, що у мене в команді є такий футболіст, як Кріштіану Роналду", - сказав Пеллегріні. - "Добре, що його успіх був на нашій стороні". "Осасуна доставила нам надто багато проблем. Для нашої оборони це був гірший матч сезону, але ми зуміли добути три очки, яких так потребувала команда".

Просмотров: 350 | Добавил: фішер | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

   Вартість аргентинця, який забив 25 м'ячів в чемпіонаті Іспанії, складає порядка 25 мільйонів фунтів. По відомостях журналістів, в Ігуаїна непрості стосунки з португальцем Кріштіану Роналду.

Просмотров: 367 | Добавил: фішер | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (1)

Мануель Пеллегріні оголосив заявку на матч. Приємною новиною стало повернення до заявки Ройстон Дренте, який повністю оправився від травми лівого стегна. Також варто відзначити, що в заявку знову потрапив молодий кантерано Хуанфран. 


Через травми у матчі не візьмуть участь Рауль, Ван дер Ваарт, Ласс і Пепе. Марсело отримав у минулій грі п'яту жовту картку, і змушений пропустити матч. 

Заявка на матч: 

Голкіпери: Касільяс, Дудек 
Захисники: Арбелоа, Гарай, Альбіоль, Рамос, Метцельдер 
Півзахисники: Хабі Алонсо, Гаго, Дренте, Гранеро, Гуті, Кака, М. Діарра, Хаунфран. 
Нападаючі: Ігуаїн, Бензема, Роналду.
Просмотров: 391 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

    Після перемоги над «Осасуной» мадридський «Реал» відновив тренування, проте в числі тих, що займалися на полі були всього лише шість футболістів основного складу, оскільки гравці, що вийшли в матчі з наваррцамі в основі, а також Гуті, що почав гру на лавці запасних, виконували відновні вправи в тренажерному залі.
    Для повноцінного тренування на полі Вальдебебас вийшли лише Крістоф Метцельдер, Ройстон Дренте, Карім Бензема, Їжаки Дудек, Езекьель Гарай і Мамаду Діарра. За рішенням тренера до них приєдналися кантеранос Самуель, Хуанфран, Кордеро і Адан.

    Травмовані Лассана Діарра і Рафаель Ван дер Ваарт також вийшли на газон Вальдебебас для участі в традиційній розмові тренера з командою на початку тренування, хоча пізніше голландець знов з'явився на полі, щоб зробити легку пробіжку протягом декількох хвилин. 

   Двоє інших травмованих – Пепе і Рауль – залишилися займатися в приміщеннях спортивної бази.

Просмотров: 324 | Добавил: фішер | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

Французький нападаючий мадридського «Реала» Карім Бензема запевняє, що він щасливий в своєму нинішньому клубі і що він не думає про те, щоб приміряти футболку іншої команди. 

«Я хочу залишитися тут назавжди. Я можу грати краще, тільки для цього я потребую в більшій кількості ігрового часу. Ви все ще не бачили кращого Бензема », - сказав футболіст в інтерв'ю« La Sexta ». 

Однак Бензема визнав, що не спілкується багато з Мануелем Пеллегріні: «Я не розмовляю багато з Пеллегріні, я спілкуюся з ним через гру на футбольному полі». 

«Моуріньо - великий тренер, але в особі Пеллегріні у« Реала »є досить гарний наставник», - додав Бензема. 

Про конкуренцію в атакуючій лінії Карим сказав наступне: «У команді багато нападників високого рівня: Роналду, Рауль, Ігуаїн ... Але найважливіше полягає в тому, що ми - команда ». Однак при цьому Бензема вважає, що в деяких компонентах гри він може бути корисним Ігуаїна: «Я можу трохи більше брати участь у конструюванні гри команди». 

Француз зізнався, що йому подобається гра «Барселони», але він розраховує позбавити каталонців титулу: «Усім подобається, як грає« Барселона ». Так чи інакше, у себе в роздягальні ми вважаємо, що можемо виграти Ла Лігу. Ми всі повинні намагатися досягти цього ». 

Бензема розповів про свої перші місцях у команді: «Коли я тільки приїхав, протягом трьох місяців я жив у готелі». Також Карім зазначив, що приїхав в нову країну, не знаючи мови, але тепер все змінилося. Футболіст дав інтерв'ю на іспанському: «Зараз у мене є викладачка іспанської мови, і я можу спілкуватися зі своїми партнерами». 

Нападаючий упевнений, що він може принести «Реалу» ще багато користі: «У мене є ще багато часу. Я думаю, що в наступаючому сезоні ви побачите кращого Бензема ». 

Нарешті, будучи одним з гравців збірної Франції, залучених в скандал, пов'язаний з відвідуванням футболістами неповнолітніх повій, Бензема сказав наступне: «Я не турбуюся. Я спокійний і думаю тільки про футбол, ці розмови не заважають мені ».

Просмотров: 350 | Добавил: фішер | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

Забивши два м'ячі у ворота "Осасуни", які принесли мадридцям перемогу і зберегли шанси на чемпіонство, Кріштіану Роналду вийшов в лідери за кількістю забитих м'ячів. Тепер на рахунку португальця 29 голів у всіх турнірах, і за цим показником він обійшов Гонсало Ігуаїна, який забив 27 м'ячів і був останні місяці кращим бомбардиром команди. 


У Чемпіонаті Іспанії Кріштіану Роналду забив 22 голи в 26 матчах, до них необхідно додати 7 голів у Лізі Чемпіонів, хоча "бланкос" розлучилися з цим турніром ще на стадії 1 / 8 фіналу. Ігуаїн ж хоч і продовжує залишатися кращим бомбардиром "Реала" в Ла Лізі (25 м'ячів), але в Лізі Чемпіонів він забив всього 2 голи. 

Початок сезону було для Кріштіану Роналду чудовим: тільки лише у вересні він забив відразу дев'ять голів (5 в Ла Лізі і 4 у Лізі Чемпіонів) в дев'яти матчах. Отримана в зіткненні з марсeльцем Діавара травма вивела португальця з ладу майже на два місяці, протягом яких тренери почали випускати у стартовому складі Гонсало Ігуаїна, який поступово завоював в ньому тверде місце і перетворився на кращого бомбардира команди. І лише за три тури до фінішу сезону Кріштіану Роналду відібрав у аргентинця це звання. 

Кріштіану Роналду Сантуш Авейро (Фуншал, Португалія, 05.02.1985), статистика в Ла Лізі 2009/10: 
Усього зіграних матчів: 26 
З них виходів на поле з перших хвилин: 25 
З них виходів на поле з лавки запасних: 1 
Голи (усього): 22 
Голи після ударів правою ногою: 15 
Голи після ударів лівою ногою: 4 
Голи після ударів головою: 3 
Голами закінчуються: 11,0% ударів 
Удари по воротах (всього): 192 
Ударів по воротах правою ногою: 128 
Ударів по воротах лівою ногою: 43 
Ударів по воротах головою: 19 
Інші удари по воротах: 5 
Жовті картки: 4 
Червоні картки: 1 
Червоні картки за дві жовті: 1 
Влучень у поза грою: 24 
Гольові передачі: 4 
Загублені м'ячі: 294 
Відібрані м'ячі: 19 

Гонсало Ігуаїн Херардо (Брест, Франція, 10.12.1987), статистика в Ла Лізі 2009/10: 
Усього зіграних матчів: 29 
З них виходів на поле з перших хвилин: 25 
З них виходів на поле з лавки запасних: 4 
Голи (усього): 25 
Голи після ударів правою ногою: 12 
Голи після ударів лівою ногою: 12 
Голи після ударів головою: 1 
Голами закінчуються: 32,0% ударів 
Удари по воротах (усього): 79 
Ударів по воротах правою ногою: 45 
Ударів по воротах лівою ногою: 28 
Ударів по воротах головою: 6 
Інші удари по воротах: 1 
Жовті картки: 2 
Червоні картки: 0 
Червоні картки за дві жовті: 0 
Влучень у поза грою: 29 
Гольові передачі: 5 
Загублені м'ячі: 224 
Відібрані м'ячі: 31

Просмотров: 388 | Добавил: фішер | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (1)

Після переможного матчу проти "Осасуни", автор одного з м'ячів у ворота памплонців Марсело, відповів на запитання журналістів ... 


"Кожного разу, коли ми граємо, ми намагаємося заволодіти ініціативою з найпершої хвилини перебування на полі. Це найлегший спосіб, щоб уникнути необхідності відіграватися." 

"У нас більше немає легких матчів. Ми всі знали, що гра проти" Осасуни "буде дуже складною, але не настільки. Ми маємо три гри в запасі, і в жодній з них ми не повинні повторювати помилок, допущених вчора ввечері." 

"Найскладнішим матчем буде гра проти" Мальорки ", тому що вони борються за місце в Лізі Чемпіонів у наступному сезоні. Але ми дуже наполегливо працюємо, щоб виграти Ла Лігу, в наступних трьох турах ми зробимо все заради перемоги. Але все залежить не тільки від нас, ми повинні сподіватися на осічку "Барселони". Все що ми можемо зробити, це чекати, що станеться. "

Просмотров: 403 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)



Ситуація з Франком Рібері дуже затягнулася. І схоже, сам гравець до сих пір не може визначитися зі своїм майбутнім. 
"Природно, є клуби, в яких я мрію грати. Це" Реал "або" Барселона ". Я не можу не відзначити, що Мессі - кращий гравець в світі, але мені дуже подобається Хаві, його вміння будувати гру команди захоплює." 

"На початку сезону я отримав важку травму, від якої оправитися було не легко, так що цей сезон самий складний у моїй кар'єрі." 

Також француз поговорив про прийдешній фінал Ліги Чемпіонів на "Бернабеу". 

"Незважаючи на те, що не прийму участі в матчі, я впевнений - ми переможем" Інтер "." 

Футбольні фахівці давно цікавляться, на якій позиції Рібері відчуває себе зручніше за все, але француз відповів: "Головне для мене - грати в атаці, а вже там я не хочу привязати себе до якоїсь однієї позиції. Мені подобається відчувати свободу на полі, однак варто відзначити, що найкраще у мене виходить грати на лівому фланзі. "

Просмотров: 378 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

 

Перемоги за перемогами команда Мануеля Пеллегріні здобула свою 29 перемогу в сезоні цим вона перевершила рекорд Реала зразка 1987-1988 і Барселону зразка 1966-1967.Реалу залишається ще три гри,якщо реал їх виграє,то Реал переплюне всі рекорди в ЛА ЛІЗІ

Просмотров: 399 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

Гравцю Мадридського Реала Маркосу Алонсо була зроблена операція на щиколотці ,якої він зазнав на тренуванні.Операція була здійснена по бажанню гравця,а займався цією операцією доктор Альфонсо дель Коррал,під керівництвом Sanitas-медичне обслуговування Реалу.Гравець проведе поза грою три місяці, щоб реабілітуватись.

Просмотров: 349 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 04.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31