Главная » 2010 » Май » 17

Генеральний директор «Реала» Хорхе Вальдано поділився своїми думками щодо вчорашньої нічиї c «Малагою» та сезону в цілому.

«Ми -« Реал Мадрид ». Історія показала, що ми завжди вміли як перемагати, так і програвати. Дві команди набрали відмінний хід у цьому сезоні, встановивши декілька рекордів ».

«Голи, які забила« Барселона », послабили нашу хватку, чого не можна сказати про« Малагу ». Їх подальша доля в Примері висіла на волоску ».

«Барселона» мала перевагу і добре ним скористалась. Ми повинні привітати їх, так як вони заслужили чемпіонство ».

«Ми настільки ж схвильовані, як і на початку року, тому що це довгостроковий проект. Ми знали, наскільки проблема була великою. Ми до кінця боролися за титул ».

«У нас зараз є багато часу попереду, щоб визначитися з тим, який шлях ми повинні вибрати в наступному сезоні. Стільки змін, як у минулому році, не буде, але ми повинні будемо внести деякі корективи для досягнення найвищого рівня ».

Просмотров: 389 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 17.05.2010 | Комментарии (0)

Сезон був закінчений і команда Реала зібралася на останній своєму тренуванню. Гравці з'явилися в 10:30 за місцевим часом, і протягом ранку сказали їх останні слова один одному до закінчення канікул. Деякі підуть у відпустку, а деякі відбудуть в табір національної збірної, щоб почати готуватися до Чемпіонату світу. Генеральний директор Хорхе Вальдано гостив в команди, дякував гравцям за їх зусилля за сезон і обговорював цілі на наступний сезон.

Просмотров: 379 | Добавил: фішер | Дата: 17.05.2010 | Комментарии (0)

Рауль Альбіоль:
"Соромно що не стали чемпіонами, тому що ми провели досить непоганий сезон. Ті неймовірні зусилля, що ми докладали протягом усього року і завдяки якому набрали найбільшу кількість очок не допомогли в кінці. Незважаючи на те, що протягом сезону ми стикалися з проблемами , ми гідно їх вирішували. Проблема в тому, що в ключових моментах ми здійснювали неприпустимі помилки ".

Серхіо Рамос:
"Футболіст завжди розбудовується, коли закінчує рік без титулу. Відразу пригадуються матчі, де ми втрачали очки. Зараз не час жалі. Ми повинні вчитися на своїх помилках." Барселона "провела чудовий сезон, і їх варто привітати з цим".

Естебан Гранеро:
"Ми усвідомлювали те, що титул буде виграти не просто, але ми повинні були боротися до кінця. Тепер, нам необхідно задуматися над наступним сезоном і варто усувати помилки. У такий короткий проміжок часу, складно оцінити створений проект мадридським" Реалом ". Наступного році ми будемо сильніші. Ми не вчинимо тих же помилок знову ".

Езікель Гарай:
"Протягом сезону ми виконали хорошу роботу. Незважаючи на те, що" Реал Мадрид "і" Барселона "відрізняються один від одного, ми однаково класифіковані. Наш тренер завжди залишався справжнім джентльменом і він завжди ставився до нас з повагою. Ми завжди підтримували його , і всі наші зусилля ми докладали разом ".

Просмотров: 367 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 17.05.2010 | Комментарии (0)

"Ми знали, що у нас небагато шансів виграти Ла Лігу, але ми відправилися в Малагу з метою перемогти і сподіватися на те, що" Барселона "втратить очки."

"Ми провели потряcающій сезон, набравши величезну кількість очок. Нам не вдалося виграти Ла Лігу, але команда прагнула до цього, і зробила все, що могла."

"Дуже складно працювати в такому клубі, як" Реал Мадрид ", адже на тебе чинять великий тиск, але я не намагаюся себе виправдати і не мені вирішувати, залишуся я чи ні."

"Ми повинні і далі продовжувати наполегливо працювати, щоб не повторювати помилок надалі, а також перевершити команду, яка грає в чудовий футбол в протягом довгого часу. Ви повинні зрозуміти, що не так-то просто заробити таку кількість очок."

"Ми знали, що нам доведеться не легко в матчі з" Малагою ", оскільки суперник боровся за те, щоб зберегти прописку в найсильнішому дивізіоні. Ми повинні були забити ще в другій половині матчу, але не легко грати, коли знаєш, що твій головний конкурент виграє. Я радий, що "Малага" не вилетіла. "

"Я хочу подякувати гравців за роботу, виконану протягом усього сезону. Вони провели приголомшливий сезон, але їх робота не була належним чином оцінена, оскільки ми не виграли титул Ла Ліги, але ми боролися з однією з найсильніших команд світу. Я вдячний їм. "

Просмотров: 378 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 17.05.2010 | Комментарии (0)

Стадіон "Ла Росаледа", 38-й тур Ла Ліги

"Малага" - "Реал Мадрид" 1:1 (1:0)

"Малага": Муну - Гамес, Гонсалес, Росаріо, Мтіліга - Фернандо, Бенашур (Луці, 83 '), апон - Лопес (Хуаніто, 79'), Кайседо (Обінья, 60 '), Дуда

"Реал Мадрид": Касільяс - Серхіо Рамос, Альбіоль, Гарай, Марсело - Хабі Алонсо, Гаго (Гуті, 60 '), Ван дер Ваарт (Дренте, 81'), Гранеро (Бензема, 72 ') - Ігуаїн, Роналду

Голи: 1:0 - Дуда (9 '), 1:1 - Ван дер Ваарт (48')

Арбітр: Ундіано Мальенко

Попередження: Гамес (1 '), Серхіо Рамос (26'), Ігуаїн (28 '), Гуті (29'), Росаріо (39 '), Обінья (84'), Роналду (87 '), Луці (88')

Вилучення: Дуда (90 ')

Просмотров: 412 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 17.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31