Главная » 2010 » Май » 15

Якщо Жозе Моуріньо очолить "Реал", то він вимагатиме у керівництва підписання нападаючого "Челсі" Дідьє Дрогба ...

Якщо Моуріньо очолить "Реал", то у складі "Королівського клубу" відбудуться зміни. За повідомленнями ЗМІ, Карім Бензема, куплений "Мадридом" у "Ліона" минулого літа за 35 мільйонів євро, буде проданий, а на зміну йому прийде Дідьє Дрогба.

Івуарієць перейшов в "Челсі" в 2004 році. Лондонський клуб придбав гравця у "Марселя", заплативши за нього 38 мільйонів євро. Флорентіно Пересу доведеться заплатити чималу суму, щоб переманити нападаючого на "Сантьяго Бернабеу". Проте, за повідомленнями преси, у Переса не буде вибору, оскільки Моуріньо буде наполягати на цьому трансфері.

Тим часом, Гонсало Ігуаїн не буде проданий у разі призначення португальця, але аргентинець не буде твердим гравцем основи, незважаючи на те, що в цьому сезоні забив 27 м'ячів.

Просмотров: 358 | Добавил: фішер | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

Як повідомляє Marca, "Королівський клуб" проявляє інтерес до Ганса.

"Реал Мадрид" у пошуках центрального півзахисника, звернув свій погляд на гравця "Сантоса" - Ганс, що зарекомендував себе в минулому чемпіонаті Бразилії. Крім "вершкових", на купівлю гравця претендують - "Мілан" і "Манчестер Сіті".

Просмотров: 411 | Добавил: фішер | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

Всі гравці без винятку будуть в неділю на Ла-Росаледа. Справа в тому, що Мануель Пеллегріні закликав всіх гравців в останньому матчі чемпіонату проти "Малаги", в якому вирішиться доля чемпіона Іспанії.

Список складається з наступних гравців:

Воротарі: Касільяс, Дудек.

Захисники: Рамос, Арбелоа, Альбіоль, Гарай, Марсело, Пепе і Метцельдер.

Півзахисники: М. Діарра, Л. Діарра, Е. Гранеро, Гаго, Х. Алонсо, Кака, Гуті, Ван дер Ваарт, Дренте і Де ла Ред.

Нападаючі: Бензема, Ігуаїн, Кріштіану Роналду і Рауль

Просмотров: 1156 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

Вперше з моменту прибуття в мадридський "Реал" чилійський фахівець був настільки агресивний у відповідь на потік чуток і новин, вже зв'язали нинішнього тренера "Інтера" з "бланкос".
"Спекуляції щодо продовження моєї роботи тривали весь рік, але перш за все, на цьому тижні. Було створено невизначеність, з якою клуб не зміг впоратися, але я відчуваю сильну підтримку вболівальників. Я теж виграв сім титулів і був чемпіоном скрізь, де працював. Ймовірно , є тренер, який виграв більше, але мені про це невідомо. Але всі опитування ставлять мене на перше місце, тому що люди бачать, що у нас є команда-переможець, завжди прагне в атаку ", - сказав він.
У зв'язку з цим Пеллегріні зауважив: "Я впевнений, що весь світ помиляється. Якщо та робота, що ми виконали в цьому році, не буде продовжена в наступному сезоні, то набрати більше ста очок і забити більше ста голів буде нелегко".

Відповідаючи на питання про продовження своєї роботи в клубі, Пеллегріні був категоричний: "У мене немає інформації, що клуб не збирається виконати свої зобов'язання. Я не думаю, що керівництво говорить за спиною тренера, тому що це не відповідало б рівню" Мадрида ". Втрачати рік підписаного контракту - це рішення клубу, але для мене погано отримати зарплату, не заробивши її ".

Щодо нової полеміки, викликаної твердженнями, що Пеллегріні не замінив Гуті, що не дозволило гравцеві попрощатися з уболівальниками, містер сказав: "Я не хочу брати участь у цій війні. Історія з Гуті стала ще одним актом цієї війни ... Сказали, що я не дозволив йому попрощатися з уболівальниками, коли на самом деле я розмовляв з ним за десять хвилин до кінця матчу і він сказав, що хоче дограти до кінця ".

Просмотров: 364 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

Реал продовжує стежити за гравцями на міжнародному ринку, щоб підсилити центр поля. Найбільш різнитися від усіх імен у списку Реала - бразильський центральний півзахисник Пауло Енріке Шагас Ліма.

Згідно з інформацією Карлоса Карпіо, Реал стежить за 20-річним центральним півзахисником Сантоса, який своєю манерою гри нагадує Гуті.

Мілан і Манчестер Сіті також ведуть боротьбу за цього гравця.

Просмотров: 409 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)


За даним іспанської пресси два гравця Мадридського Реалу перебувають в сфері інтересів англійських грандів.Це Маркос Алонсо і Родріго Морено.

Маркос Алонсо є дуже перспективним захисником,дуже часто викликається до тренувань з першою командою.

Родріго Морено всього 19 років,бразилець,його називають "діамантом",який скоро може стати одним з найкращих гравців світу.Також дуже часто говорилось про Пабло Сарабію.  

Просмотров: 427 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

Цієї неділі Альберто Буено (20 березня 1988 року) належить зіграти один з найважливіших матчів у своїй нетривалої кар'єрі. Колишній вихованець "Мадрида" відправляється разом зі своєю нинішньою командою, "Вальядолідом", на "Камп Ноу" в надії добути там історичну перемогу, яка дозволить їм залишитися в Примері і яка допоможе його колишньому клубу, сформувало його як футболіста, виграти чемпіонат Іспанії.

- Який настрій у команди напередодні найважливішої зустрічі на "Камп Ноу"?


- Обігравши "Расінг" наприкінці минулого тижня, ми підійшли до цього матчу зібраними, і ми розуміємо всю важливість майбутньої зустрічі. "Барса" бореться за титул чемпіона Іспанії, ми ж - за право залишитися в Примері, тому ми їдемо з упевненістю, що зуміємо добути там максимальну кількість очок: нам потрібна перемога щоб врятуватися.


- Для вас, як для колишнього мадрідіста, цей тур цікавий тим, що ви, напевно, хочете, щоб "Мадрид" переміг у Малазі з двох причин: допомогти вашій команді врятуватися і виграти чемпіонат ...

- Звичайно. Зараз я більше всього бажаю, щоб "Вальядолід" залишився у Примері і щоб ми перемогли у матчі з "Барселоною". А якщо, окрім того, "Мадрид" протягне нам руку допомоги, обігравши "Малагу", тим краще. Звичайно, я мадрідіст, але, в першу чергу, я сподіваюся, що "Вальядолід" спасеться, і потім "Мадрид" виграє Ла Лігу.

Просмотров: 382 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

Гарай:
"Ми готуємося до матчу з Малагою, думаючи, що ми можемо виграти Ла Лігу. Наша мета полягає в тому, щоб перемогти там. Ми залишимося так само, як обнадійливий до самої останньої хвилини. Давайте сподіватися, що ми можемо зробити це."

"Ми вважаємо, що Вальядолід може зіграти внічию і навіть виграти на Камп Ноу. Ми повинні закінчити сезон 1998 пунктами, щоб виграти Ла Лігу, але ми привітаємо Барселони, коли вони виграють чемпіонат."

Aрбелоа:
"Ми будемо боротися за чемпіонство, хоча це - дуже важко, що ми не управляємо нашої власною долею. Ми повинні перемогти в Малазі, але вона збирається нав'язати жорстку гру, тому що вони не хочуть вилетіти з Ла Ліги."

Просмотров: 381 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

«Це чудово, що все визначиться в останньому турі і статися може все. Положення речей може змінитися за лічені секунди, але ми повинні думати про нашу справу і перемогти «Малагу». Наш погляд повинен бути спрямований у бік «Ла Росаледи». Коли ми фінішуємо, ми подивимося, що зробила «Барселона».

«Якщо ми не виграємо чемпіонат з 98 очками, то це через те, що інша команда заслуговує цього більше. Але ми досягли мети, подолавши позначку в 100 голів, що говорить про те, що ми провели відмінний сезон ».

«Ми трохи засмучені через раннього вильоту з Кубка і Ліги Чемпіонів. Це лише підтверджує істину, що ми не беремо участі ні в одному з двох фіналів. Ці дві фальшиві ноти затьмарюють солідну гру команди в Ла Лізі. У нас був неймовірний сезон, в якому ми на рівних билися з командою, що стала кращою в минулому році. Як уболівальник «Реал Мадрида» я пишався б нашою грою в чемпіонаті. Персонально у мене було кілька злетів і падінь, але в цілому я задоволений сезоном ».

«Я сподіваюся, що цього проекту дозволять розвиватися і завоювати довіру. У клубі було багато змін: новий тренер, нові гравці. Ми на вірному шляху, але проблема полягає в тому, що від «Реал Мадрида» вимагають дуже багато за короткий проміжок часу. Але в довгостроковому періоді цей проект дуже хороший ».

«Як завжди, я бачу в Пеллегріні незворушність. Це його перший сезон тут. Він дуже послідовний, і ми підтримуємо його. У нього й у мене дуже хороші відносини, але не я приймаю рішення. Моя робота - ловити м'ячі ».

«Коли ви дивитеся на Кріштіану Роналду, ви розумієте зусилля клубу, докладені для придбання кращого гравця світу. Він сильний, енергійний і з духом переможця. Він дає команді багато плюсів і характер переможця, властивий «Реал Мадрид». У цьому відношенні він схожий на Камачо, Піррі і Хуаніто. Вони завжди хотіли перемагати, як і Кріштіану ».

«Незалежно від того, хто тренує« Вальядолід », вони знають, що вони повинні перемогти« Барселону », щоб залишитися у вищому дивізіоні Іспанії. Втім, такий же настрій мають «Малага», «Херес», «Тенерефе» і «Расинг».

«Я дуже радий за« Атлетіко », тому що я народився в Мадриді і люблю, коли на цьому місті загострюється увага. Наші дербі завжди викликають великий інтерес. Я повинен визнати, що я підтримував їх у фіналі. Я радий за їхніх фанатів, тому що вперше за довгий час вони змогли вийти на вулиці, щоб відсвяткувати завоювання трофея ».

Просмотров: 370 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 15.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31