Главная » 2010 » Май » 09

Найімовірніше, нинішній сезон для Рауля стане останнім у футболці "Королівського клубу". У пресі з'явилися повідомлення про те, що наставник англійського "Тоттенхема" - Гар Реднапп, не проти б придбати живу легенду і капітана мадридського "Реала"... За даними таблоїду ''news of the World'', представники "шпор" вже вийшли на контакт з іспанським форвардом, і сподівається підписати 2-річний контракт.фф

Просмотров: 362 | Добавил: фішер | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

Просмотров: 361 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

Захисник мадридського Реала продовжує вірити в перемогу у Примері, хоча шансів в Королівського клубу практично немає ... 


Навіть важко уявити, що Барселона, маючи таку мотивацію, не обіграє на своєму полі Вальядолід в останньому турі. Але надія вмирає останньою. 

"Ми не збираємося втрачати надію до самого кінця, - говорить Серхіо Рамос. - Треба робити свою роботу до останнього матчу". 

"Якщо ж Барселона виграє лігу, маючи в активі 99 очок ... Тут нічого не вдієш, треба буде їх тільки привітати".
Просмотров: 372 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

Суботній матч проти «Атлетик» з Більбао став останнім для Крістоф Метцельдер на «Сантьяго Бернабеу». Контракт німця закінчується 30 червня і, як вже відомо, після закінчення сезону він покине команду. Перед початком вчорашнього матчу, Флорентіно Перес вручив німцеві статуетку, точну копію тієї, яка розташована перед роздягальнею команди. Протягом трьох сезонів проведених в мадридському «Реалі», Крістоф виграв Чемпіонат Іспанії, а також Суперкубок Іспанії.

Просмотров: 370 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

У завершальному турі чемпіонату Segunda Division B Group, кантерановци розгромили лідера турнірної таблиці - "Алькоркон". По голу забили - Крістьян і Хуан Карлос, також дублем відзначився Хуанфран, нещодавно дебютував у першій команді. 


08.05.10 

Стадіон: "Альфредо ді Стефано" 

"Реал Мадрид Кастілья": 
Феліпе Рамос, Велайос, Гарі (Матеос 81), Начо, Хуана, Хуанфран (Луіс Ернандес, 79) кардерів, Москера (Фран Ріко, 56), Хуан Карлос, Рубен Рамос, Крістьян 

"Алькоркон": 
Еладіо, Рубен, нагір'я, Маріос Санчес, Гомес, Бемрудес, Ернесто (Жеремі, 54), Альберті, Мора, Кармело (Санс, 59), Борха 

Голи: 
1-0 (мін.4): Хуанфран 
2-0 (мін.10): Хуанфран 
3-0 (мін.40): Крістьян 
4-0 (мін. 58): Хуан Карлос 
4-1 (мін.62): Мора 

Гравець матчу: Хуанфран
Просмотров: 389 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

Реал Мадрид завершив свою домашню кампанію в цьому сезоні фантастичною перемогою з рахунком 5-1 над Атлетіком Більбао.Мануель Пеллегріні був дуже радий , поки не почув що Барса ведез рахунком 3-0."Так Севілья була нашою головною надією,але ми будем зберігати тиск до кінця.І чому це Вальядолід не може виграти в Барси?? В Іспанії може статися всяке,Барса вже не раз втрачала очки ,коли це навіть собі ніхто не уявляв.На мою думку ми проводимо фантастичний сезон на Бернабеу.Ми виграли вдома 18 з 19 матчів і забили 60 мячів погодьтесь це фантастичні показники.Ми забили 99 мячів ,зараз Реал є самою забивною командою Європи і це тільки наш перший сезон.Нас поки ,що немає за що критикувати.Це наш перший сезон,команда повністю нова,нам потрібно ще трохи часу і ми будем вигравати всі трофеї."

Просмотров: 388 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

Casillas – 6: Пропустив всього один гол,і зробив один фантастичний сейв

Arbeloa – 6.5: Добре переходив в атаку і погано вертався в захист

Sergio Ramos – 8 Добре оберігав ворота від гравців суперника і забив фантастичний гол

Albiol – 5: Помилка за помилкою,Рауль втратив ту гру яку він показував на початку сезону

Marcelo – 7: Не мав роботи на лівому фланзі захисту і забив гол

Granero – 6: Нічим не запамятався в матчі

Gago – 7: Непогано переходив в атаку

Xabi Alonso – 6.5: Був активний в центрі поля

Guti – 8: Майстер пасу не даром його так назвали

Ronaldo – 7.5: Забив пенальті і робив багато дриблінгових штучок

Higuain – 7: Змарнував два чудові вихода але всетаки один забив

Просмотров: 371 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

Мадридський Реал приймав на своєму стадіоні Атлетик. 


Битва очікувалася неабияка, так як в обох команд в поточному чемпіонаті ще були невирішені завдання. Вершкові продовжують сподіватися на осічку Барси, щоб обігнати її в чемпіонській гонці, а Атлетик всіма силами рветься в Лізі Європи. 

Мадридці з самого старту поєдинку почали показувати, хто на полі господар. Результат не змусив себе чекати. Після двадцяти хвилин вершкові отримали право виконати одинадцятиметровий удар. М'яч після пострілу Ігуаїна влучив у руку Аморебьєта. Суворий арбітр вирішив покарати гостей призначенням пенальті і видаленням захисника. Мабуть, другий пункт покарання був надто суворий по відношенню до гостей. Кріштіану Роналду після трохи хитромудрого розбігу, все ж таки, відправив м'яч у ворота. 

Мадридці продовжили нагнітати обстановку біля воріт Іраісоса, і справа йшла до другого голу. Так і сталося. Однак на подив публіці забитий м'яч влетів зовсім не в ті ворота, як всі цього чекали. Йесте зробив відмінний прохід в кращих традиціях Кріштіану Роналду, обвівши половину гравців суперника, вінчаний прохід точним ударом. Касільяс вже почав гадати, і не вгадав напрям удару. 

Після перерви господарі взяли штрафну у справжню облогу. Аналогії з хокейною грою в більшості просилися з особливою наполегливістю. Баски не гребували фолом і відвертим вибиванням м'яча в аут. Рано чи пізно подібна гра зобов'язана була привести господарів до настільки потрібного голу. 

Так і сталося. Черговий кутовий привів до удару головою Бензема. Постріл француза Гірка, все ж таки, потягнув, проте з добиванням в упор від Ігуаїна вдіяти нічого вже не зумів. Втім, аргентинець знаходився в декількох метрах від воріт, тому звинувачувати воротаря особливо не варто. 

Реал не збавив обертів і продовжив бомбити штрафну гостей. Призвело це, природно, до ще одного голу. Серхіо Рамос пішов в авантюрний прохід через центр. Спроба захисника зіграти в пас провалилася, однак на щастя, м'яч проскочив як раз на хід Серхіо. Останнє було справою техніки. 

Майже відразу ж відзначився ще й Бензема, чого не траплялося вже досить давно. Подякувати французові потрібно Кака, який скоїв непоганий прохід по флангу, зміщення у штрафну, обіграш суперника і гольова передача, безпосередньо. 

У догонку вже під саму завісу поєдинку Гурпегі вирішив підсобити суперникові, видавши гольовий пас на Марсело, залишивши в дурнях який вискочив з воріт Гірка Іраісоса. Бразильцеві залишалося лише влучити в порожні ворота з лінії штрафної. 

Таким чином, Атлетик втрачає шанси пробитися в Лігу Європи, в той час як Реал пролонгував інтригу в боротьбі за чемпіонство до останнього туру. Нехай навіть формально. 

Реал - Атлетік 5:1 
Голи: Роналду, 22, Ігуаїн, 73, Рамос, 80, Бензема, 81, Марсело, 89 - Йесте, 41 

Реал: Касільяс, Арбелоа, Рамос, Альбіоль, Марсело, Гаго (Кака, 46), Хабі Алонсо, Гранеро (Бензема, 67), Гуті, Роналду, Ігуаїн (М. Діарра, 83) 

Атлетик: Іраісос, Іраола, Сан Хосе, Аморебьєта, ліжко, Ітурраспе, Мартінес, Гурпегі, Йесте (Габілондо, 65), Токеро (Льоренте, 75), Де Маркос (Сусаета, 54) 

Попередження: Гаго, Гуті, Арбелоа - Іраола, Іраісос 
Вилучення: Аморебьєта, 20

Просмотров: 400 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 09.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31