Главная » 2010 » Май » 18

Захисник мадридського "Реала" Серхио Рамос заявив, що якщо Мануель Пеллегріні покине команду, то він має право це зробити з високо піднятою головою...

"Якщо Пеллегріні все-таки звільнять, то він покине команду через парадні двері, оскільки він добре відносився до всіх гравців, він великий тренер і, що найважливіше, хороша людина", - сказав Рамос.

Серхіо також додав: "Зараз не час жалкувати про те, що ми нічого не виграли. Ми повинні залишатися єдиними. Ми провели приголомшливий сезон, але нас не радує те, що ми потерпіли невдачу в Лізі Чемпіонів і Кубку Короля."

Просмотров: 386 | Добавил: фішер | Дата: 18.05.2010 | Комментарии (0)

У ці вихідні, екс гравець мадридського "Реала" Арьен Роббен, повернеться на Сантьяго Бернабеу у вирішальному поєдинку, проти міланського "Інтеру" фіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

Колишньому гравцю Реала було потрібно трохи часу щоб, пригадати про свій короткий час в іспанській столиці, описуючи свої останні дні в Сантьяго Бернабеу як смішними.

"Це було смішне положення у той час", сказав Роббен Goal.com його останні дні як гравеця "бланкос".

Мені просто сказали, Ми хочемо продати тебе, тому що нам потрібні гроші. Футбольна сторона питання взагалі не обговорювалася.

З одного боку, вони здивували мене, що лише Уеслі Снейдер і я могли принести гроші в клуб, з іншого боку, перш ніж вони продали мене, витратили величезні гроші на нових футболістів.

Нарешті, колишній гравець "вершкових" розповів про свою велику дружбу з Уеслі Снейдером, які зіткнуться в ці вихідні в Мадриді.

"Уеслі, і я дуже хороші друзі", сказав він. "Ми знаходимося в постійному контакті. Я радий, що він успішно виступає за міланський клуб, але сподіваюся, йому не вдасться виграти фіналі", - з посмішкою сказав Роббен.

Просмотров: 317 | Добавил: фішер | Дата: 18.05.2010 | Комментарии (0)


Чудо не відбулося


За мрії ніхто грошей не бере, і коли Манучо опинився один перед воротами "Барси", на шляху до яких було єдина перешкода у вигляді героїчного Пуйоля, уболівальники "Мадрида" і "Вальядоліда" притулилися одне в одному. Але Пуйоль - це Залізний Людина, це емблема чемпіона Іспанії, це синьо-гранатовий Рaуль. Гола не було, але "Мадрид" теж не виконав свою частину роботи. Він пропустив першим, що зняло тягар відповідальності з плечей "Барселони", яка буквально розчавила "Вальядолід". Розв'язка чемпіонату виявилася для мадрідістов нещасливою, тому що ми не звикли бути другими, тут вміють тільки перемагати і перемагати. І ми не виграємо вже два роки, від цього боляче і це йде врозріз історії клубу. Що-то потрібно вже робити. Я завжди просив стабільності на тренерському містку, а це правда, що, дивлячись на дублі Моуріньо, Анчелотті і Ван Галя в Італії, Англії та Німеччини, ти починаєш дивитися на речі по-іншому. У них не було провалів з "Алькоркона" і "Ліона". Пеллегріні вів себе, як джентльмен, але в "Мадриді" твій контракт продовжують завойовані титули. А цього року ми виграли тільки Кубок Бернабеу і Taci Oil Cup в Албанії ...

Засмучені вболівальники

Чого не можна пробачити, то це настільки бідною гри на очах у п'ятисот мадрідістов, які витратили на квиток за 150 євро. Вболівальники "Мадрида" - єдині, хто в цьому році завоювали хоч щось - Трофей за безмежне терпіння.

Хай живе Малaга

Немає лиха без добра. Мадрідісти завжди відчували схильність до "Малазі". Багато гравців переміщалися з "Ла-Росаледи" на "Сантьяго Бернабеу" і назад. Фернандо Санс - зразковий чоловік, а Муньіс - серйозний тренер. Вони не заслуговували вильоту. Нічия мадрідістамі була прийнята, коли вони дізналися, що цей результат залишав в живих їхніх друзів ...

Проект

Упевнений, що Флорентіно і Вальдано вже намітили на найближчі години зустріч, щоб визначитися з тим, в якому напрямку буде розвиватися цей проект. Прошу тільки їх діяти послідовно, і якщо вони все-таки вирішать запросити колекціонера титулів (Моуріньо), то нехай він залишиться в клубі на три-чотири роки. Персонал хоче, щоб лавка запасних "Сантьяго Бернабеу" перестала бути комерційним приміщенням, на дверях якого регулярно вивішується табличка "Ми переїжджаємо".

Майбутнє

Не панікуйте, сеньйори. У клубі є гроші та наснагу. "Мадрид" завжди повертається. 2011 буде нашим. Підбадьоритися!

Просмотров: 312 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 18.05.2010 | Комментарии (0)

"Реал Мадрид" розпустив вчора своїх футболістів в літні відпустки, причому вони будуть вельми тривалими у тих гравців, які не візьмуть участь в цьогорічному скоро Чемпіонаті Світу. Футболісти будуть відпочивати цілих 55 днів, причому це їх дуже здивувало, хоча клуб не вважає такий довгий відпочинок зайвим. Зі складу головної команди одинадцять гравців не поїдуть до Південної Африки, а одинадцять поїдуть, і після повернення їм буде надано місяць відпочинку з моменту вибування їх збірних.

У той же час Мануель Пеллегріні вчора попрощався з командою до липня, побажавши учасникам Мундіалю успіху, а іншим гарного відпочинку. Після цього тренер зустрівся в Хорхе Вальдано, і на цій зустрічі, ймовірно, генеральний директор міг повідомити тренеру про неминуче розставання. Тим не менш, до наступного тижня ніяких новин про зміну тренера надійти не має, так як потенційний наступник Пеллегріні португалець Жозе Моуріньо з головою занурений у фінал Ліги Чемпіонів.

Також відзначимо, що мільйони уболівальників мадридського "Реала" активно протестують проти цькування Пеллегріні, яка ведеться в іспанській спортивної пресі, особливо в газеті Marca. Більшість уболівальників не хочуть бачити Моуріньо в "Мадриді", вони вважають Пеллегріні не винним у невдалому, з точки зору завойованих титулів, сезоні.

Просмотров: 380 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 18.05.2010 | Комментарии (0)

Майбутнє Жозе Моуріньо було вчора головною темою обговорень в Італії. Ні завойоване "Інтером" Скудетто, ні наближається фінал Ліги Чемпіонів не змогли відвернути місцевих любителів футболу від дебатів з приводу можливого відходу Моуріньо в "Реал Мадрид", причому навіть президент "Інтера" Массімо Моратті публічно зізнався, що тренер може покинути клуб після закінчення сезону . 


"Чесно кажучи, якщо Жозе залишиться в" Інтері ", то я буду здивований. Важко давати прогнози, коли мова йде про такий експресивному персонажа, як він, із ним ніколи не знаєш, що може статися. Може статися і одна річ, яку, на жаль, ми чекаємо, й інша, яка стала б сюрпризом ", - зізнався Моратті. "Жозе Моуріньо - незамінний тренер, але я визнаю, що чутки про інтерес до нього" Мадрида "можуть бути частково правдивими", - оголосив керівник.

"Я розумію, що" Реал Мадрид "шукає тренера, щоб остаточно відродитися. У Моуріньо є діючий контракт, але також потрібно враховувати його бажання. Я не знаю чи близька його відхід, але якщо це трапиться, то він не залишить мене одного. Жозе дуже залучений до роботи в клубі, він дуже турбується про те, щоб його робота отримала продовження, щоб посіяне ним зійшло. Якщо він піде, то він вкаже на того фахівця, який зможе продовжити розпочату роботу ", - додав Моратті. І за словами президента "Інтеру" можна припустити, що Жозе Моуріньо дійсно в самий найближчий час змінить на тренерському містку "Реала" Мануеля Пеллегріні ...

Також відзначимо той факт, що тренер "Інтера" не включив своїх дітей в списки тієї школи в Мілaне, в яку вони ходять. Чи говорить це про те, що його родина вже готується до переїзду? ..
Просмотров: 382 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 18.05.2010 | Комментарии (0)

ВОРОТАРІ

   

 Праві  Захисники

    

Ліві Захисники

   

Центральні Захисники

    

Опорні Хави

   

Праві Півзахисники

   

Ліві Півзахисники

   

Атакуючі Півзахисники

  

Форварди

   

Просмотров: 435 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 18.05.2010 | Комментарии (0)

Гравці "Королівського клубу" попрощалися зі столицею Іспанії в понеділок. О 10:30 з іспанської часу гравці зібралися на тренувальній базі в Вальдебебас, щоб попрощатися один з одним.

Деякі гравці відправилися у відпустку, а деякі - в розташування своїх національних команд для підготовки до майбутнього Чемпіонату світу. Генеральний директор Хорхе Вальдано відвідав тренувальну базу і подякував гравцям за проведений сезон, а також обговорив цілі на наступний сезон.

Просмотров: 392 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 18.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31