Главная » 2010 » Май » 14

Після чергового тренування Серхіо Рамос поміркував про найближчий матч своєї команди.

«Наша мета - набрати 98 очок і чекати результату «Барселони». Кількість очок, яку мають обидві команди, просто дивно. Неймовірно, що ніхто ще не виграв титул. У нас був прекрасний сезон, і ми все ще вважаємо, що можемо зайняти перше місце».

«Ми повинні зосередитися на нашому матчі з «Малагою», але ми не залежимо лише від самих себе, і треба буде чекати завершення матчу «Барселони». Для нас буде помилкою - думати про це під час гри. Ми повинні зосередитися на тому, що ми робимо. Цей тур важливий і для «Вальядоліда», і для «Малаги». Вони борються за виживання. Обидві гри будуть складні».

Просмотров: 323 | Добавил: фішер | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)

Гуті другий день поспіль, відсутня в підготовки в грі проти "Малаги" через проблеми з животом, пов'язані з гастроентеритів. Без два дні тренування, схоже, що Гуті пропустить фінальний матч ліги в Малазі.

Інші гравці, крім Пепе і Рауль працювали в звичайному режимі під командуванням Пеллегріні.

Просмотров: 380 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)

Реал Мадрид тримає ім'я Френка Лемпарда в порядку можливих підписань для майбутнього сезону. У Мадриді футболіст може знову воссоеденітся зі своїм колишнім тренером Жозе Моуріньо, якщо той очолить Реал.

В інформації Улісес Санчес-Флор, MARCA розповідає, що Мадрид думає, що англійська гравець знаходиться, в його 31 рік, в кращій своїй формі і досяг своєї зрілості.

Крім того, у Лемпарда чудові відносини з португальським тренером, а також Френк - це стара мрія Хорхе Вальдано і Флорентіно Переса.

Просмотров: 345 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)

Як Ви вважаєте, "Реал Мадрид" виграє Ла Лігу?
Складно сказати. Може статися все, що завгодно. Шанси є, але треба вигравати у Малаги і дивитися, як зіграє "Барселона". Якщо я стану чемпіоном, то ніхто не втримає мене, коли я буду радіти.


У матчі першого кола проти "Малаги" Ви зламали ніс Мтіліге, проблема з ним залагоджена?
Мені не пощастило, я не хотів завдати йому травму і після матчу попросив пробачення. Цей хлопчина знає, що я це зробив не спеціально.


Вам подобається чути, що Ви - найдорожчий футболіст в історії?
Подобається. Я знаю, що мої найкращі роки у мене ще попереду, тому приємно чути, що навіть не на піку своєї кар'єри я вже є найдорожчим.


Ви можете зрозуміти фанатів команд суперника, які постійно кричать вам на стадіонах "Ese portugues, que hijo puta es" (цей португалець - сучий син)?
Ні! Ese portugues que bueno es! (Який хороший цей португалець!) (Сміється). Я не розумію, чому уболівальники спочатку просять мене сфотографуватися і дати їм автограф, а потім ...


Клуб просив Вас не піддаватися на провокації?
Я й так розумний і знаю, що не повинен цього робити. Але я не досконалий, і контролювати себе іноді складно.


Методи якого тренера Вам найкраще підходять?
На даний момент Пеллегріні.


А Моуріньо?
Ми співвітчизники і між нами сформувалися гарні відносини. Його успіхи говорять самі за себе. Людина, який виграє трофеї - хороша людина. Успіхи просто так не приходять.


Ви не шкодуєте, що перейшли в "Реал Мадрид"?
Ні. Це була моя мрія, вона збулася, і вся моя сім'я щаслива. Я ідентифікую себе з клубом, а клуб ідентифікує себе зі мною. Цей клуб - моє обличчя.


Вам би хотілося стати його капітаном?
Я вже капітан збірної Португалії, і стати їм у "Мадриді" було б для мене честю. Але, як ви знаєте, для того, щоб заслужити цю честь, треба багато працювати.


Ви більше, ніж футболіст?
Може бути, так. Я знаю, що люди дивляться на мене по-іншому, і ті люди, які мене добре знають - вони мною захоплюються.


Ви б ніколи не перейшли в "Барселону"?
Я не люблю використовувати це слово, ми не можемо зазирнути в майбутнє. Зараз мій дім - "Мадрид", але не можна ніколи ні від чого зарікатися. Майбутнє дізнатися неможливо.


Найгіршим моментом сезону був матч у відповідь з "Ліоном"?
Це був невдалий і важкий момент. Я сподівався пройти далеко, але не вийшло. У "Манчестері" на початку я теж нічого не виграв, але потім завоював найпрестижніші трофеї.


Які зараз Ваші стосунки з Фергюсоном?
Нормальні. Ми іноді спілкуємося. Він знав, що я хотів спробувати себе в Іспанії, і дав мені шанс сюди перейти.


Яка Ваше життя? Розкажіть, будь ласка.
Я резвлюсь в моєму житті тільки на канікулах, коли настає час відпочивати і бути поряд з моїми близькими. Іноді в Мадриді я теж виходжу погуляти і відпочити, Мадрид у цьому плані більш цікавий, ніж Манчестер. Тут майже все краще, ніж там.


Рауль добре про Вас відгукується ...
Він справжній приклад для наслідування, і один із самих професійних футболістів, з якими я грав. Мені приємно, що він хорошої думки про мене.


Якщо він піде після закінчення сезону, то Ви візьмете його 7 номер або залишитеся під 9-м?
Мені б хотілося, щоб він залишився, але якщо він вирішить піти, то мені б хотілося грати під сьомим номером, він мені подобається.


Хто краще, Мессі або Ви?
Ми обидва (сміється).


А кращий гравець в історії?
Рональдо.


Вам би хотілося грати у "Мадриді" до самого кінця кар'єри?
Чесно кажучи, так.


Ви задоволені тим, як грали в цьому сезоні?
Я вважаю, що він вийшов гарним на індивідуальному рівні, але трофеї виграє колектив. Треба продовжувати прогресувати. Я впевнений, що виграю тут багато трофеїв.


Опишіть, будь ласка, Ігуаїна?
Мені подобається з ними грати.


А Бензема?
Він доведе, який він хороший гравець. Він поки не адаптувався.


Гуті?
Він винятковий гравець, для мене велика честь грати і тренуватися з ним.


Кака?
Він мій друг, і він хоче продемонструвати, що теж класний гравець. Я впевнений, що він доб'ється тут тріумфу. Потрібно мати терпіння.


Легенда іспанського футболу Футре сказав: "Нехай би Кріштіану в Мадриді закохався" ...
Я вже закохався в Мадрид.

Просмотров: 372 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)

"Інтер" бажає отримати у свої лави Джеррарда, оскільки Жозе Моуріньо дуже подобається манера гри англійця, який, за словами рульового "нерадзуррі", непогано б вписався в ігрову схему команди.

Тим часом, за повідомленнями іспанських ЗМІ, "Реал" відмовився платити 26 мільйонів євро за 29-річного півзахисника, оскільки "Ліверпуль" провалив розіграш Ліги Чемпіонів.

Але якщо все-таки угода здійсниться, то майбутнє Кака в "Королівському клубі" опиниться під питанням. Також, Джеррард приєднається до свого колишнього партнера по "Ліверпулю" Хабі Алонсо.

Але чи зважиться Стівен покинути "Енфілд"? Можливо, адже "Ліверпуль" провів невтішний сезон.

Просмотров: 396 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)


Ювентус продовжує ганятися за лівим захисником Реала Ройстоном Дренте.Вони хочуть оформити трансфер вже цього літа.Дренте в Реалі обмежений грою тому , що не попадає в основу.Його вже давно хотіли скинути з команди тому,що він не є конкурентноспроможним.

Минулого сезону Реал хотів за нього 12 млн євро.Зараз же його ціна коливається в районі 4 млн євро.

Контракт в голанвця з Реалом закінчується в 2012 році.

Ройстоном також цікавиться Ліверпуль

Просмотров: 352 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)


На сьогоднішньому матчі Рафаеля Надаля проти Джона Ізнера, як і днем раніше, можна було помітити гравців "Реала". На трибунах були присутні Кріштіану Роналду, Рауль, Альбіоль, Хабі Алонсо. Цих гравців камера показала великим планом. Можливо ще хтось із вершкових відвідав поєдинок, але це залишилося за кадром.

Просмотров: 360 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)

"Нас очікує дуже важкий виїзд в Малагу. Грати там завжди дуже незручно." Реалу "очки потрібні по всім нам зрозумілих причин," Малага "ж буде битися до кінця, так як бореться за виживання в Ла Лізі. Але ми постараємося все зробити для того, щоб завершити сезон на мажорній ноті ".

"Барселона" провела феєричний сезон у Ла Лізі і заслужено очолює турнірну таблицю. Але зараз настала заключна фаза чемпіонату і навряд чи каталонці зможуть розслабитися в останньому матчі. У нас ще залишилися шанси на перемогу в чемпіонаті і я дуже сподіваюся на те, що "Вальядолід" зможе відняти очки у "Барселони".

Просмотров: 351 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 14.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31