Главная » 2010 » Май » 20


Остаточна заявка збірної Іспанії на ЧМ 2010

Нагадаємо, що Чемпіонат Світу стартує 11-го червня. Сьогодні став відомий список тих гравців, які поїдуть у складі збірної Іспанії на Мундіаль. Всього у розпорядженні Вісенте дель Боське знаходиться 23 футболісти, п'ятеро з яких захищають кольори "Реала". Це: Ікер Касільяс, Альваро Арбелоа, Хабі Алонсо, Рауль Альбіоль і Серхіо Рамос.

Також сьогодні стало відомо, що зі своїми збірними на Чемпіонат Світу поїдуть Кака і Гонсало Ігуаїн. Що ж до Кріштіану Роналду, Пепе, Ван дер Ваарта і Лассани Діарра, то наставники їх збірних поки що не оповістили остаточних заявок.


Просмотров: 314 | Добавил: фішер | Дата: 20.05.2010 | Комментарии (0)


Іспанська Прімера знов починає розбурхувати гучними переходами. Цього разу, повідомляється про те, що склад мадридського "Реала" поповнить півзахисник "Валенсії" Давід Сільва...

Згідно Marca, головною трансферною метою "вершкових" на майбутнє літо є придбання Давіда Сільви, і перехід півзахисника неминучий. Найближчими днями, буде оголошено про переїзд футболіста в столицю Іспанії.

Окрім "Реала", в послугах Сільви зацікавлені такі англійські команди, як "Челси", "манчестер Юнайтед" і "Арсенал".

"Реал Мадрид" повний рішучості підписати контракт з гравцем, поки це не зробили клуби Прем'єра-ліги.

Нагадаємо, що "Валенсія" випробовує серйозні фінансові проблеми. Вчора, президент "кажанів" Мануель Льоренте заявив, що окрім Давіда Сільви, ще пішов інший Давід - Вілья перейшов до "Барселони".


Просмотров: 393 | Добавил: фішер | Дата: 20.05.2010 | Комментарии (0)

Футболіст мадридського "Реала" іспанець Гуті знаходиться на олівці "Зеніту". Як відомо, футболіст, швидше за все, покине "вершкових цього літа. За даними іспанського видання AS, Гуті розглядає варіанти продовження кар'єри і доки віддає перевагу российсському клубу з тієї причини, що її тренує Лучано Спаллетті, і тому, що вона в наступному сезоні грає в Лізі чемпіонів. Проте на сьогоднішній день "Реал" не отримував офіційної пропозиції від пітерцев. Нагадаємо, що Гуті також інтересуються "Інтер" і "Галатасарай".



Просмотров: 371 | Добавил: фішер | Дата: 20.05.2010 | Комментарии (0)


Сьогодні виповнилося 29 років одному з капітанів мадридського "Реала" Ікеру Касильясу...

Рівно 29 років тому в провінції Мадрида в Мостолес, народився Ікер Касильяс Фернандес. Він пройшов всю дорогу в "Реалі", від "Реала Мадрида Ц" до основного складу, і за цей час Ікер став не просто одним з кращих голкіперів сучасності, але справжньою іконою мадрідізма. Кар'єра Касильса неймовірно успішна, після дебюту в основному складі "вершкових" в 1999 році, "Сан-Ікер" заробив величезну кількість індивідуальних і командних винагород.

Вперше Ікер був викликаний до складу "Реала" ще в дуже юному віці, в 16 років, він був включений в заявку на матч проти "Атлетика Більбао". Проте дебютувати удалося лише два роки опісля, 12 грудня 1999 року, замінивши серйозно травмованого Бодо Іллнгера, він став основним воротарем, і допоміг "Реалу" виграти 8-ой Кубок Чемпіонів.

Сезон 2009/2010 був повний зльотів і падінь для Ікера Касильяса, але не дивлячись на критику в його адресу, в кінці сезону він показав неймовірну гру, якою він змусив замовкнути всіх критиків.

У свою чергу ми також поздоровляєм Ікера з Днем Народження, і бажаємо йому добитися ще безлічі титулів, граючи за "Реал" і збірну Іспанії.

Просмотров: 518 | Добавил: фішер | Дата: 20.05.2010 | Комментарии (0)

Рауль Гонсалес - один з цих десяти кандидатів на Golden Foot, яке дарується на кращому гравцеві, більш ніж 29-річного віку; це - п'ята номінація капітана Реала. Винагорода була створена в 2003 італійською спортивною газетою La Gaceta dello Sport. Спонсором є Князівство Монако; переможці винагороди залишають отпечток від своїх ніг на Monte Carlo''s Champions Promenade.

У номінацію попали - Девід Бекхем, Джанлуїджі Буффон, Дідьє Дрогба, Семюель Етоо, Стівен Джерард, Райян Гиггз, Пуйоль, Клaренс Зедорф і Франческо Тотті.

Минулі переможці - Maradona, Еусебіо, Рональдо, Дель Пьєро, Пауло Недвед і Роберто Карлос. Нагадаємо минулого року цю нагороду отримував бразилець Рональдіньйо. Переможець цього року буде визначений голосами в www.goldenfoot.com до 8 жовтня і оголошений 11-го жовтня.

Просмотров: 351 | Добавил: фішер | Дата: 20.05.2010 | Комментарии (0)

Рауль Альбіоль поділився свомімі думками про Чемпіонат світу Південної Африки, що настає.

"Люди вже запитують мене про Чемпіонат світу. Їх хвилювання і надії очевидні. Все змінено з тих пір, як ми виграли Євро 2008. Ми спробуємо відповідати надіям людей."

"Мені сниться фінал. Ми повинні будемо старанно працювати, щоб досягти цього. Це буде твердо, але я думаю, що ми можемо зробити це. Я вважаю, що Бразилія, Аргентина і Італія - три головних наших суперника на чемпіонаті."

"Іспанія - фаворити, як деякі з інших команд. Ми повинні довести це. Ми маємо бути скромними і наполегливо працювати, щоб виграти наші ігри. Кожному іспанцеві сниться перемога Чемпіонату світу."

Просмотров: 378 | Добавил: фішер | Дата: 20.05.2010 | Комментарии (0)


Керівник Медичних послуг Реала, Карлос Дієс і доктор команди, Хуан Карлос Ернандес щодня мучилися з травмою Пепе. Вони, краще чим будь-який, знають, як захисник висунув себе до межі оправлятися від порваних хрестоподібних в'язок. Ці два доктори обговорюють, як зусилля по відновленню Пепе розвернулися.

Карлос Дієс:

"Відновлення гравця було задовільним і з медичної точки зору і з функціональної спортивної точки зору. Як тільки він закінчує окрему фазу роботи, він повинен повернутися в буд через 2 тижні."

"Фаза переадаптаціі складається з двох тижнів роботи групи так, щоб Пепе міг бути покликаним тренером португальської національної збірної. Його повний процес відновлення приблизно шість місяців завдовжки, який був періодом часу, спочатку встановленим для цього вигляду травми. Я упевнений, що робота, виконана всіма залученими, не прикладатиме інтенсивні зусилля відновлення до небезпеки."

Хуан Карлос Ернандес:

"З медичної точки зору ми на останніх стадіях окремої роботи. Збереження двома тижнями зосередиться на вченні сили. Наша головна мета проходить успішно, і Пепе працює над відновленням рухливості суглоба і посиленням мускул."

"Пепе тренується 2-3 години в день. Інколи він комбінує це з подвійними сесіями розслаблення мускула і фізіотерапії."

"Футболіст говорить, що він відчуває себе добре, і це є важливою частиною процесу відновлення для цього вигляду травми. Як тільки технічний аспект був вирішений, він почав посилено відновлятися. Пепе - дивний професіонал, що робить його чудовим пацієнтом. Він строго дотримується кожної рекомендації, даною командою докторів."

Просмотров: 381 | Добавил: фішер | Дата: 20.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31