Главная » 2010 » Май » 11

Карлос Кейруш, головний тренер збірної Португалії оголосив список з 24 гравців які готуватимуться до чемпіонату світу в ПАР.

Центральний захисник "Реала" Пепе, що знаходився на лікуванні з середини грудня 2009 року, отримав виклик в збірну Португалії. Неділю тому Пепе, приступив до тренувань в загальній групі «бланкос», саме це і є причиною, що Кейруш запросив в збірну Пепе.

Список гравців викликаних в збірну Португалії.

Воротарі: Едуарду ("Брага"), Даніель Фернандеш ("Іракліс"), Бету ("Порту").

Захисники: Мігель ("Валенсія"), Паулу Феррейра, Рікарду Карвалью (обидва - "Челси"), Бруно Алвеш, Роланду (обидва - "Порту"), Рікарду Кошта ("Лілль"), Дуда ("Малага"), Фабіу Коєнтрау ("Бенфіка").

Півзахисники:Педру Мендеш, Мігель Велозу (обидва - "Спортінг"), Пепе ("Реал"), Зе Кастру ("Депортіво"), Тіагу ("Атлетіко"), Деку ("Челси"), Рауль Мейрелеш("Порту).

Нападаючі: Сімау Самброза ("Атлетіко"), Данні ("Зеніт"), Лієдсон ("Спортінг"), Уго Алмейда ("Вердер"), Кріштіану Роналду ("Реал"), Нані ("Манчестер Юнайтед").


Просмотров: 365 | Добавил: фішер | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)

"Своїм сезоном я не розчарований. Я отримую величезний досвід, виступаючи за" Реал Мадрид ". Звичайно, мені б хотілося бути в своїй кращій формі, але за контрактом у мене ще 5 сезонів. У наступному сезоні, я чекаю від себе більшого. Я дуже щасливий у мадридському "Реалі", я вірю в себе і безпосередньо в Клуб ".

"Я знаю, у яких моментах я граю добре, а в яких погано. Для мене це був важкий рік, тому що вперше в житті я опинився в дали від своєї країни, від своїх друзів і родичів. Найголовніше для мене - працювати, працювати і ще раз працювати ".

"Зараз я почуваю себе добре. Було важко усвідомлювати те, що в якийсь момент я не міг грати, проте, я радий що мені вдалося вразити ворота" Атлетика ".

"Майбутні матчі" Мадрида "і" Барселони "будуть складні для обох команд. Якщо" Барса "здобуде перемогу, то вона стане чемпіоном, однак, нам необхідно зосередитися на своїй грі проти" Малаги "; про" Барселоні "можна буде подумати і пізніше ".

"Я дуже хочу поїхати в складі збірної Франції на чемпіонаті світу в ПАР, але я не відчуваю на собі якогось тиску. Я дійсно хочу вирушити до Африки, але останнє слово за головним тренером".

Просмотров: 398 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)

Сьогодні, мадридський "Реал" почав підготовку до останнього матчу сезону проти "Малаги". У тренуванні взяли участь Ван дер Ваарт, Гуті і Пепе. 


Також, разом з основною командного тренувалися гравці "Кастільї", Хуанфран, Крістьян і Хуана.

Тренування почалася в 12:30 за московським часом. Єдиним хто був відсутній на полі був Рауль. Рафаель Ван дер Ваарт та Гуті займалися окремо від загальної групи. Через деякий час, Ван дер Ваарт приступив до вправ з м'ячем, а до Гуті приєднався Пепе.

Поки Касільяс, Дудек і Адан навчалися з тренером воротарів, решта команди, під керівництвом Хосе Кебелло виконувала різні завдання з м'ячем

Просмотров: 422 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)

Головний тренер "червоної фурії" Вісенте Дель Боске оприлюднив список з 30 гравців, які попередньо входять до складу учасників Чемпіонату Світу у ПАР.
Воротарі: Касільяс ("Реал Мадрид"), Де хеа ("Атлетіко"), Д. Лопес ("Вільярреал"), Рейна ("Ліверпуль"), Вальдес ("Барселона")

Захисники: Альбіоль ("Реал Мадрид"), Арбелоа ("Реал Мадрид"), Аспілікуета ("Осасуна"), Капдевілья ("Вільярреал"), Марчена ("Валенсія"), Піке ("Барселона"), Пуйоль ("Барселона "), Серхіо Рамос (" Реал Мадрид ")

Півзахисники: Хабі Алонсо ("Реал Мадрид"), Бускетс ("Барселона"), Фабрегас ("Арсенал"), Іньєста ("Барселона"), Х. Мартінес ("Атлетік"), Сенна ("Вільярреал"), Сильва ( "Валенсія"), Хаві ("Барселона")

Нападаючі: Касорла ("Вільярреал"), Навас ("Севілья"), Мата ("Валенсія"), Педро ("Барселона"), Гуїза ("Фенербахче"), Льоренте ("Атлетік"), Негредо ("Севілья") , Ф. Торрес ("Ліверпуль"), Вілья ("Валенсія")

Просмотров: 446 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)


Іспанському тренеру Вісенте дель Боске було важко оприділити ,хто поїде на Чемпіонат Світу.

Дель Боске заговорив про новачків команди:Борха Валеро(Мальорка),Іраола(Атлетік Більбао),Рейес(Атл.Мадрид),Арансубія(Депортіво).

На питання воротаря він звичайно ж відповів що на ЧС їдуть 5 голкіперів,але Ікеру нема рівних.

Про решту гравців Дель Боске ще вагається.

"Звичайно ми можем виграти ЧС цього року.Так є багато сильних команд таких як:Німеччина,Англія,Бразилія,Франція... і також не треба забувати про інших команд , бо кожна команда, яка потрапила сюди не даремно ,а завдяки своїй грі" сказав легендарний тренер 

Просмотров: 408 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)


Шанси на те,що Пеллегріні залишиться на тренерському містку все мінімальніші , якщо читати Іспанську Прессу.

Моурінйо поставив ультиматум Реалу:"Якщо ви хочете підписати контракт ,то робіть це вже!!!"

Моуріньйо надіється на те,що Реал підпише його вже на цьому тижні,а сам буде спокійно догравати фінал ЛЧ,знаючи що перейде до Реалу.

"Я вірю в те ,що Інтер зможе без мене.Дайте їм любого тренера і вони будуть чудово грати." сказав Жозе

Просмотров: 398 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)


Футбол настільки непередбачуваний, що всі надії "Мадрида" на чемпіонство пов'язані тепер з одним з його найлютіших недругів - Хав'єром Клементе. Не те, щоб Клементе був для "Мадрида" такий же ненависної персоною, як Моуріньо для "Барселони", але Клементе явно можна включити до списку головних антімадрідістов Піренейського півострова. Цей баск любить розповідати про те, як до нього погано ставляться при кожному його візит на "Бернабеу", хоча цілком можливо, що таке погане ставлення йому навіть подобається.

І ось у неділю у Клементе буде унікальний шанс подружитися з мадрідістамі, відразу ставши для них справжнім кумиром. Якщо його "Вальядоліду" вдасться зупинити в останньому турі Ла Ліги "Барселону" на "Камп Ноу", то Флорентіно, може бути, навіть встановить йому пам'ятник, поставивши його поряд із статуєю співвітчизників Клементе - Сотера Арангурен і Мачімбарени. Тієї, яка встановлена у роздягальні "Мадрида" на "Сантьяго Бернабеу" поряд з тунелем, що веде до полю.

Але, швидше за все, у Хав'єра Клементе зупинити "Барселону" не вийде, адже навіть сам Жозе Моуріньо навряд чи зумів би домогтися з "Вальядолідом" на "Камп Ноу" навіть нічиї. І не будемо також забувати, що "Мадриду" потрібно перемогти "Малагу", яка бореться за те ж, що і "Вальядолід", але яка при цьому грає у себе вдома. І грає проти "Мадрида", а не проти "Барси". У матчі з "Атлетіко" мадрідісти знову виглядали непереконливо, але це вже не новина. Ця команда грала зрозуміло тільки перед Різдвом, а після нього виглядала все слабкішим і слабкіше, поки не впала в матчі з "Ліоном". У Ла Лізі ж результати видобувалися із завидною бюрократизмом. Тільки Кріштіану повстав проти цієї посередності і довів команду живий до останнього туру. Але одного Кріштіану не достатньо. Так, може, буде достатньо Кріштіану і Клементе?

Просмотров: 426 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)


Ікер Касільяс:

"Ми знаємо, що не буде легко виграти титул. Ми повинні будемо перемогти і чекати. Барселона виграла титул у ситуації як той, в якому ми перебуваємо тепер 17 або 18 років тому. Реал Мадрид повинен був перемогти в Тенеріфе, а вони повинні були програти . Я був дуже молодий, але я пам'ятаю. Для Реал здавалося неможливим програти, але вони програли і Барселона взяла чемпіонат. "

"Це - ганьба, тільки одна команда може виграти титул, тому що у обох був хороший сезон. Барселона має перевагу, і вони мають право мати її."

"Не буде легко виграти титул. Все, здається, проти нас, але є загроза для Вальядоліда; вони не хочуть вилітати. Є також висока ставка для Малаги. Будуть складні обидва матчі.

Серхіо Рамос:
"Ми повинні зробити нашу роботу, і я сподіваюся, що ми отримаємо вигоду з Барселони, якщо вона втратить очки у матчі проти Вальядоліда, який знаходиться під загрозою. Надія - дещо, що потрібно завжди мати, остання річ, яку можна втратити. Те, що є істотним, - те, що ми робимо нашу роботу добре. "

"І в Реала і у Барселони був великий сезон, і це - ганьба, у цієї ліги тільки є один трофей. Наша мета, так як ми втратили Классіко, полягає в тому, щоб досягти позначки з 98 пунктами. Якщо Барселона переможе і досягне позначки в 99 пунктів, то ми привітаємо їх


Просмотров: 399 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)

С

Йому всього 24 роки, а він уже взяв участь у 200 матчах за "Королівський клуб" ...

Рамос впевнено виглядає як на позиції центрального захисника, так і на позиції правого захисника. Крім того, він ще й забиває. У 32 іграх Ла Ліги цього сезону Серхіо відзначився 4 рази (всього на його рахунку 22 голи, забитих у Ла Лізі), три з яких забив головою. Також, він віддав три результативні передачі.

У своєму першому сезоні за "Реал" Серхіо Рамос зробив 227 відборів м'яча, а в цьому - більше 280. Ці дані вказують на те, що захисник з кожним роком прогресує. У сезоні 2005/06 він віддав 1190 пасів, в цьому - більше 1600.

Після матчу з "Осасуною" Серхіо став п'ятим молодим футболістом, що зіграв 200 матчів в Ла Лізі у віці 24 року і 30 днів. Лідирує Рауль, який зіграв 200 матчів у віці 22 роки і 204 дні.
 

Просмотров: 429 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)

Анхель Ді Марія - футболіст, який дуже голосно заявив про себе в нинішньому сезоні. На молодого, і безумовно перспективного гравця "полюють" багато грандів. Ближче за все був мадридський "Реал", який практично досяг згоди з керівництвом португальського гранда про перехід гравця в столицю Іспанії. 

Але сьогодні спортивне видання Португалії "Record" повідомляє, що "Бенфіка" відпустить свого лідера в тому випадку, якщо який-небудь клуб запропонує за вінгера 40 міліонів євро. 

Як повідомлялося раніше, "Реал" готовий заплатити за аргентинця 34 мільйони євро, що природно не влаштовує керівництво португальського супер-клубу, з огляду на той факт, що англійські клуби "Манчестер Юнайтед" і "Челсі" готові без жодних розмов заплатити ті самі 40 мільйонів євро .

Трошки про гравця: 

Анхель Ді Марія (ісп. Ángel Fabián Di María; народився 14 лютого 1988 року в Росаріо) - аргентинський футболіст, вихованець клубу "Росаріо Сентраль", нині виступає за португальську "Бенфіку". Є гравцем національної збірної Аргентини. Олімпійський чемпіон 2008 року. Чемпіон світу серед молодіжних команд 2007.

Наставник збірної Арегнтіни, Дієго Марадона дуже добре ставиться до 22-річному вінгера, що доведено його місцем в основі національної збірної.

Ді Марія провів відмінний сезон в "Бенфіці", і багато в чому його заслуга успішний виступ португальського гранда у внутрішньому чемпіонаті. Фахівці вважають, що після Чемпіонату Світу ціна на гравця може дуже сильно вирости, оскільки на їхню думку, прийдешній мундіаль стане тим місцем, де Ді Марія разом зі своєю збірною покажуть свій найкращий футбол.

Просмотров: 378 | Добавил: MaKs4ReaL | Дата: 11.05.2010 | Комментарии (0)

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31