Главная » 2010 » Май » 18 » Чекаєм нового тренера
13:14
Чекаєм нового тренера

Майбутнє Жозе Моуріньо було вчора головною темою обговорень в Італії. Ні завойоване "Інтером" Скудетто, ні наближається фінал Ліги Чемпіонів не змогли відвернути місцевих любителів футболу від дебатів з приводу можливого відходу Моуріньо в "Реал Мадрид", причому навіть президент "Інтера" Массімо Моратті публічно зізнався, що тренер може покинути клуб після закінчення сезону . 


"Чесно кажучи, якщо Жозе залишиться в" Інтері ", то я буду здивований. Важко давати прогнози, коли мова йде про такий експресивному персонажа, як він, із ним ніколи не знаєш, що може статися. Може статися і одна річ, яку, на жаль, ми чекаємо, й інша, яка стала б сюрпризом ", - зізнався Моратті. "Жозе Моуріньо - незамінний тренер, але я визнаю, що чутки про інтерес до нього" Мадрида "можуть бути частково правдивими", - оголосив керівник.

"Я розумію, що" Реал Мадрид "шукає тренера, щоб остаточно відродитися. У Моуріньо є діючий контракт, але також потрібно враховувати його бажання. Я не знаю чи близька його відхід, але якщо це трапиться, то він не залишить мене одного. Жозе дуже залучений до роботи в клубі, він дуже турбується про те, щоб його робота отримала продовження, щоб посіяне ним зійшло. Якщо він піде, то він вкаже на того фахівця, який зможе продовжити розпочату роботу ", - додав Моратті. І за словами президента "Інтеру" можна припустити, що Жозе Моуріньо дійсно в самий найближчий час змінить на тренерському містку "Реала" Мануеля Пеллегріні ...

Також відзначимо той факт, що тренер "Інтера" не включив своїх дітей в списки тієї школи в Мілaне, в яку вони ходять. Чи говорить це про те, що його родина вже готується до переїзду? ..
Просмотров: 383 | Добавил: MaKs4ReaL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31