Главная » 2010 » Май » 7 » Інтерв"ю с Гранеро
18:50
Інтерв"ю с Гранеро

«Кріштіану Роналду відчуває себе головним на полі по праву. Він кожен раз це доводить своєю грою », - сказав футболіст. Гранеро також упевнений, що нереально при такій чудовій грі не бути лідерами. Говорячи про себе, футболіст вважає, що він здатний на більше. 


Півзахисник «Реал Мадрида» Естебан Гранеро заявив, що «команда вірить у сили« Севільї »», і використовував можливість нагадати всім, що Кріштіану «начальник і справжній лідер» на полі. Футболіст заявив, що «команда хоче повністю виправити помилки минулого матчу» і припустив, що «« Севілья »здатна обіграти« Барселону », але без нашої перемоги над« Атлетіко »її перемога нічого не означатиме для нас». 

Футболіст «Реала» впевнений, що матч між андалузцям і синьо-гранатових «буде підсумком піді всім сезоном, який змушує сподіватися на помилку суперника». Про Роналду, Естебан заявив, що «він природжений лідер і яскрава особистість у світі футболу. Він відчуває себе на полі головним і доводить це в кожному матчі. Він може бачити недоліки кожної команди і намагається їх використати по повній », - повідомив гравець. Футболіст сказав, що «не можна при таких показниках не бути лідерами», хоча «є клуб, який виступає трохи краще, тому що у нього на одне очко більше, але якщо ми виграємо ці два матчі, то у нас є шанс». 

Торкаючись своєї гри, Гранеро сказав, що «повністю задоволений сезоном» і готовий охарактеризувати його, як «хороший». «Я перебрався з слабшого клубу і перший рік завжди важкий. Я зіграв дуже багато матчів, а це значить, що я не вірю в те, що граю погано ». Незважаючи на це, гравець припустився і критику на свою адресу сказавши, що він «може грати краще, ніж зараз».
Просмотров: 388 | Добавил: MaKs4ReaL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31