Главная » 2010 » Май » 4 » Карім Бензема: «В новому сезоні ви побачите кращого Бензема»
15:24
Карім Бензема: «В новому сезоні ви побачите кращого Бензема»

Французький нападаючий мадридського «Реала» Карім Бензема запевняє, що він щасливий в своєму нинішньому клубі і що він не думає про те, щоб приміряти футболку іншої команди. 

«Я хочу залишитися тут назавжди. Я можу грати краще, тільки для цього я потребую в більшій кількості ігрового часу. Ви все ще не бачили кращого Бензема », - сказав футболіст в інтерв'ю« La Sexta ». 

Однак Бензема визнав, що не спілкується багато з Мануелем Пеллегріні: «Я не розмовляю багато з Пеллегріні, я спілкуюся з ним через гру на футбольному полі». 

«Моуріньо - великий тренер, але в особі Пеллегріні у« Реала »є досить гарний наставник», - додав Бензема. 

Про конкуренцію в атакуючій лінії Карим сказав наступне: «У команді багато нападників високого рівня: Роналду, Рауль, Ігуаїн ... Але найважливіше полягає в тому, що ми - команда ». Однак при цьому Бензема вважає, що в деяких компонентах гри він може бути корисним Ігуаїна: «Я можу трохи більше брати участь у конструюванні гри команди». 

Француз зізнався, що йому подобається гра «Барселони», але він розраховує позбавити каталонців титулу: «Усім подобається, як грає« Барселона ». Так чи інакше, у себе в роздягальні ми вважаємо, що можемо виграти Ла Лігу. Ми всі повинні намагатися досягти цього ». 

Бензема розповів про свої перші місцях у команді: «Коли я тільки приїхав, протягом трьох місяців я жив у готелі». Також Карім зазначив, що приїхав в нову країну, не знаючи мови, але тепер все змінилося. Футболіст дав інтерв'ю на іспанському: «Зараз у мене є викладачка іспанської мови, і я можу спілкуватися зі своїми партнерами». 

Нападаючий упевнений, що він може принести «Реалу» ще багато користі: «У мене є ще багато часу. Я думаю, що в наступаючому сезоні ви побачите кращого Бензема ». 

Нарешті, будучи одним з гравців збірної Франції, залучених в скандал, пов'язаний з відвідуванням футболістами неповнолітніх повій, Бензема сказав наступне: «Я не турбуюся. Я спокійний і думаю тільки про футбол, ці розмови не заважають мені ».

Просмотров: 351 | Добавил: фішер | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31