Главная » 2010 » Май » 15 » Касільяс розмовляє з прессою
01:41
Касільяс розмовляє з прессою

«Це чудово, що все визначиться в останньому турі і статися може все. Положення речей може змінитися за лічені секунди, але ми повинні думати про нашу справу і перемогти «Малагу». Наш погляд повинен бути спрямований у бік «Ла Росаледи». Коли ми фінішуємо, ми подивимося, що зробила «Барселона».

«Якщо ми не виграємо чемпіонат з 98 очками, то це через те, що інша команда заслуговує цього більше. Але ми досягли мети, подолавши позначку в 100 голів, що говорить про те, що ми провели відмінний сезон ».

«Ми трохи засмучені через раннього вильоту з Кубка і Ліги Чемпіонів. Це лише підтверджує істину, що ми не беремо участі ні в одному з двох фіналів. Ці дві фальшиві ноти затьмарюють солідну гру команди в Ла Лізі. У нас був неймовірний сезон, в якому ми на рівних билися з командою, що стала кращою в минулому році. Як уболівальник «Реал Мадрида» я пишався б нашою грою в чемпіонаті. Персонально у мене було кілька злетів і падінь, але в цілому я задоволений сезоном ».

«Я сподіваюся, що цього проекту дозволять розвиватися і завоювати довіру. У клубі було багато змін: новий тренер, нові гравці. Ми на вірному шляху, але проблема полягає в тому, що від «Реал Мадрида» вимагають дуже багато за короткий проміжок часу. Але в довгостроковому періоді цей проект дуже хороший ».

«Як завжди, я бачу в Пеллегріні незворушність. Це його перший сезон тут. Він дуже послідовний, і ми підтримуємо його. У нього й у мене дуже хороші відносини, але не я приймаю рішення. Моя робота - ловити м'ячі ».

«Коли ви дивитеся на Кріштіану Роналду, ви розумієте зусилля клубу, докладені для придбання кращого гравця світу. Він сильний, енергійний і з духом переможця. Він дає команді багато плюсів і характер переможця, властивий «Реал Мадрид». У цьому відношенні він схожий на Камачо, Піррі і Хуаніто. Вони завжди хотіли перемагати, як і Кріштіану ».

«Незалежно від того, хто тренує« Вальядолід », вони знають, що вони повинні перемогти« Барселону », щоб залишитися у вищому дивізіоні Іспанії. Втім, такий же настрій мають «Малага», «Херес», «Тенерефе» і «Расинг».

«Я дуже радий за« Атлетіко », тому що я народився в Мадриді і люблю, коли на цьому місті загострюється увага. Наші дербі завжди викликають великий інтерес. Я повинен визнати, що я підтримував їх у фіналі. Я радий за їхніх фанатів, тому що вперше за довгий час вони змогли вийти на вулиці, щоб відсвяткувати завоювання трофея ».

Просмотров: 371 | Добавил: MaKs4ReaL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31