Главная » 2010 » Май » 11 » Клементе хочеш памятник??Рви Барсу!!
11:40
Клементе хочеш памятник??Рви Барсу!!


Футбол настільки непередбачуваний, що всі надії "Мадрида" на чемпіонство пов'язані тепер з одним з його найлютіших недругів - Хав'єром Клементе. Не те, щоб Клементе був для "Мадрида" такий же ненависної персоною, як Моуріньо для "Барселони", але Клементе явно можна включити до списку головних антімадрідістов Піренейського півострова. Цей баск любить розповідати про те, як до нього погано ставляться при кожному його візит на "Бернабеу", хоча цілком можливо, що таке погане ставлення йому навіть подобається.

І ось у неділю у Клементе буде унікальний шанс подружитися з мадрідістамі, відразу ставши для них справжнім кумиром. Якщо його "Вальядоліду" вдасться зупинити в останньому турі Ла Ліги "Барселону" на "Камп Ноу", то Флорентіно, може бути, навіть встановить йому пам'ятник, поставивши його поряд із статуєю співвітчизників Клементе - Сотера Арангурен і Мачімбарени. Тієї, яка встановлена у роздягальні "Мадрида" на "Сантьяго Бернабеу" поряд з тунелем, що веде до полю.

Але, швидше за все, у Хав'єра Клементе зупинити "Барселону" не вийде, адже навіть сам Жозе Моуріньо навряд чи зумів би домогтися з "Вальядолідом" на "Камп Ноу" навіть нічиї. І не будемо також забувати, що "Мадриду" потрібно перемогти "Малагу", яка бореться за те ж, що і "Вальядолід", але яка при цьому грає у себе вдома. І грає проти "Мадрида", а не проти "Барси". У матчі з "Атлетіко" мадрідісти знову виглядали непереконливо, але це вже не новина. Ця команда грала зрозуміло тільки перед Різдвом, а після нього виглядала все слабкішим і слабкіше, поки не впала в матчі з "Ліоном". У Ла Лізі ж результати видобувалися із завидною бюрократизмом. Тільки Кріштіану повстав проти цієї посередності і довів команду живий до останнього туру. Але одного Кріштіану не достатньо. Так, може, буде достатньо Кріштіану і Клементе?

Просмотров: 427 | Добавил: MaKs4ReaL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31