Главная » 2010 » Май » 15 » Пеллегріні:Того кого я тренував той завжди ставав чемпіоном!"
18:33
Пеллегріні:Того кого я тренував той завжди ставав чемпіоном!"

Вперше з моменту прибуття в мадридський "Реал" чилійський фахівець був настільки агресивний у відповідь на потік чуток і новин, вже зв'язали нинішнього тренера "Інтера" з "бланкос".
"Спекуляції щодо продовження моєї роботи тривали весь рік, але перш за все, на цьому тижні. Було створено невизначеність, з якою клуб не зміг впоратися, але я відчуваю сильну підтримку вболівальників. Я теж виграв сім титулів і був чемпіоном скрізь, де працював. Ймовірно , є тренер, який виграв більше, але мені про це невідомо. Але всі опитування ставлять мене на перше місце, тому що люди бачать, що у нас є команда-переможець, завжди прагне в атаку ", - сказав він.
У зв'язку з цим Пеллегріні зауважив: "Я впевнений, що весь світ помиляється. Якщо та робота, що ми виконали в цьому році, не буде продовжена в наступному сезоні, то набрати більше ста очок і забити більше ста голів буде нелегко".

Відповідаючи на питання про продовження своєї роботи в клубі, Пеллегріні був категоричний: "У мене немає інформації, що клуб не збирається виконати свої зобов'язання. Я не думаю, що керівництво говорить за спиною тренера, тому що це не відповідало б рівню" Мадрида ". Втрачати рік підписаного контракту - це рішення клубу, але для мене погано отримати зарплату, не заробивши її ".

Щодо нової полеміки, викликаної твердженнями, що Пеллегріні не замінив Гуті, що не дозволило гравцеві попрощатися з уболівальниками, містер сказав: "Я не хочу брати участь у цій війні. Історія з Гуті стала ще одним актом цієї війни ... Сказали, що я не дозволив йому попрощатися з уболівальниками, коли на самом деле я розмовляв з ним за десять хвилин до кінця матчу і він сказав, що хоче дограти до кінця ".

Просмотров: 365 | Добавил: MaKs4ReaL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31