Главная » 2010 » Май » 9 » Реал виграв 5-1
00:58
Реал виграв 5-1

Мадридський Реал приймав на своєму стадіоні Атлетик. 


Битва очікувалася неабияка, так як в обох команд в поточному чемпіонаті ще були невирішені завдання. Вершкові продовжують сподіватися на осічку Барси, щоб обігнати її в чемпіонській гонці, а Атлетик всіма силами рветься в Лізі Європи. 

Мадридці з самого старту поєдинку почали показувати, хто на полі господар. Результат не змусив себе чекати. Після двадцяти хвилин вершкові отримали право виконати одинадцятиметровий удар. М'яч після пострілу Ігуаїна влучив у руку Аморебьєта. Суворий арбітр вирішив покарати гостей призначенням пенальті і видаленням захисника. Мабуть, другий пункт покарання був надто суворий по відношенню до гостей. Кріштіану Роналду після трохи хитромудрого розбігу, все ж таки, відправив м'яч у ворота. 

Мадридці продовжили нагнітати обстановку біля воріт Іраісоса, і справа йшла до другого голу. Так і сталося. Однак на подив публіці забитий м'яч влетів зовсім не в ті ворота, як всі цього чекали. Йесте зробив відмінний прохід в кращих традиціях Кріштіану Роналду, обвівши половину гравців суперника, вінчаний прохід точним ударом. Касільяс вже почав гадати, і не вгадав напрям удару. 

Після перерви господарі взяли штрафну у справжню облогу. Аналогії з хокейною грою в більшості просилися з особливою наполегливістю. Баски не гребували фолом і відвертим вибиванням м'яча в аут. Рано чи пізно подібна гра зобов'язана була привести господарів до настільки потрібного голу. 

Так і сталося. Черговий кутовий привів до удару головою Бензема. Постріл француза Гірка, все ж таки, потягнув, проте з добиванням в упор від Ігуаїна вдіяти нічого вже не зумів. Втім, аргентинець знаходився в декількох метрах від воріт, тому звинувачувати воротаря особливо не варто. 

Реал не збавив обертів і продовжив бомбити штрафну гостей. Призвело це, природно, до ще одного голу. Серхіо Рамос пішов в авантюрний прохід через центр. Спроба захисника зіграти в пас провалилася, однак на щастя, м'яч проскочив як раз на хід Серхіо. Останнє було справою техніки. 

Майже відразу ж відзначився ще й Бензема, чого не траплялося вже досить давно. Подякувати французові потрібно Кака, який скоїв непоганий прохід по флангу, зміщення у штрафну, обіграш суперника і гольова передача, безпосередньо. 

У догонку вже під саму завісу поєдинку Гурпегі вирішив підсобити суперникові, видавши гольовий пас на Марсело, залишивши в дурнях який вискочив з воріт Гірка Іраісоса. Бразильцеві залишалося лише влучити в порожні ворота з лінії штрафної. 

Таким чином, Атлетик втрачає шанси пробитися в Лігу Європи, в той час як Реал пролонгував інтригу в боротьбі за чемпіонство до останнього туру. Нехай навіть формально. 

Реал - Атлетік 5:1 
Голи: Роналду, 22, Ігуаїн, 73, Рамос, 80, Бензема, 81, Марсело, 89 - Йесте, 41 

Реал: Касільяс, Арбелоа, Рамос, Альбіоль, Марсело, Гаго (Кака, 46), Хабі Алонсо, Гранеро (Бензема, 67), Гуті, Роналду, Ігуаїн (М. Діарра, 83) 

Атлетик: Іраісос, Іраола, Сан Хосе, Аморебьєта, ліжко, Ітурраспе, Мартінес, Гурпегі, Йесте (Габілондо, 65), Токеро (Льоренте, 75), Де Маркос (Сусаета, 54) 

Попередження: Гаго, Гуті, Арбелоа - Іраола, Іраісос 
Вилучення: Аморебьєта, 20

Просмотров: 401 | Добавил: MaKs4ReaL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31